GENÇSİAD ÜYELERİYLE BULUŞTU!

Gebze (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.12.2016 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD ÜYELERİYLE BULUŞTU!

Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği (GENÇSİAD) üyeleri bugün Holiday Inn Asia Otel'de gerçekleşen kahvaltılı toplantı ile bir araya geldi.

GENÇSİAD bugün gerçekleşen kahvaltılı toplantı ile bir araya gelerek, üyeleriyle kaynaşma ve tanışma programı düzenledi. Toplantı'ya GENÇSİAD'ın dünü ve bugünü adlı slayt gösterisiyle başlarken, slaytın ardından üyelerin tanıtım videosu gösterildi. BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR, FEDAKARLIK İSTER Slayt gösterisini ardından konuşan GENÇSİAD Başkanı A.Lokman Kılıç, "Geleneksel hale getirdiğimiz tanışma toplantılarımıza devam edeceğiz. Yaklaşık 16 yıllık bir dernek olan GENÇSİAD'da 13 yıldır üyesi olarak devam ettim. Üyeliğin ardından yönetime daha sonra ise başkanlığa geçiş yapmak nasip oldu. Bu iş gönül işidir, fedakarlık ister. Biz yeni yönetim olarak çok güçlü bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Öyle ki Gebze'nin tanınan isimlerini derneğimizin yönetim kadrosuna kattık. Yeni yönetimi kurduğumuz günden bu yana üyelerimize "bundan sonra ne yapabiliriz?, üyelerimize nasıl  daha faydalı olabiliriz?," gibi kendimize sorular sorarak çözüm odaklı işler yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi. DERNEĞİMİZE YAKIŞAN İŞLER YAPIYORUZ Kılıç, "GENÇSİAD olarak en temel amacımız, üyelerimize ve derneğimize yakışan organizasyonlar yaparak onlara faydalı olmak. Biz bir köprüyüz, sizlerin bizden talep ettiği her şeyi yapmak bizim asli görevimiz. İstiyoruz ki sizin talepleri doğrultusunda sizlere faydalı olalım, sizleri bir araya getirelim. Biz talep ettiğiniz her şeye açığız. Yeter ki bizlerden talep edin. Bizim size faydalı olabileceğimiz noktada taleplerinizi bekliyoruz. En başta da dediğim gibi bu iş gönül işidir, biz nasıl böyle düşünüyorsak sizlerinde böyle düşünmesini isteriz. Çünkü bu işler gönülden olmadığı zaman hiç bir fayda sağlanılamaz. Bizler sizlere fayda sağlayabilmek için buradayız." dedi.   DEĞİŞEN DÜNYA DA İŞ GELİŞTİRME SEMİNERİ Kılıç, "Sürekli olarak düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerlerimiz var. Bunlardan biri de 12 Aralık Pazartesi günü Gebze Ticaret Odası'nda saat 18.00'da gerçekleşecek olan "Değişen Dünya'da İş Geliştirme Semineri" olacak. Demet Demirer'in yapacağı eğitim seminerimizde "Büyüme stratejileri ve Kriz Ortamında İş Geliştirme" konuları konuşulacak. Bu seminere siz değerli üyelerimizin katılımını bekliyoruz." dedi. HABER: YAĞMUR SIR
Gebze Genç Sanayici İş Adamları Derneği (GENÇSİAD) üyeleri bugün Holiday Inn Asia Otel'de gerçekleşen kahvaltılı toplantı ile bir araya geldi.

GENÇSİAD bugün gerçekleşen kahvaltılı toplantı ile bir araya gelerek, üyeleriyle kaynaşma ve tanışma programı düzenledi. Toplantı'ya GENÇSİAD'ın dünü ve bugünü adlı slayt gösterisiyle başlarken, slaytın ardından üyelerin tanıtım videosu gösterildi.

BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR, FEDAKARLIK İSTER

Slayt gösterisini ardından konuşan GENÇSİAD Başkanı A.Lokman Kılıç, "Geleneksel hale getirdiğimiz tanışma toplantılarımıza devam edeceğiz. Yaklaşık 16 yıllık bir dernek olan GENÇSİAD'da 13 yıldır üyesi olarak devam ettim. Üyeliğin ardından yönetime daha sonra ise başkanlığa geçiş yapmak nasip oldu. Bu iş gönül işidir, fedakarlık ister. Biz yeni yönetim olarak çok güçlü bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Öyle ki Gebze'nin tanınan isimlerini derneğimizin yönetim kadrosuna kattık. Yeni yönetimi kurduğumuz günden bu yana üyelerimize "bundan sonra ne yapabiliriz?, üyelerimize nasıl  daha faydalı olabiliriz?," gibi kendimize sorular sorarak çözüm odaklı işler yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

DERNEĞİMİZE YAKIŞAN İŞLER YAPIYORUZ

Kılıç, "GENÇSİAD olarak en temel amacımız, üyelerimize ve derneğimize yakışan organizasyonlar yaparak onlara faydalı olmak. Biz bir köprüyüz, sizlerin bizden talep ettiği her şeyi yapmak bizim asli görevimiz. İstiyoruz ki sizin talepleri doğrultusunda sizlere faydalı olalım, sizleri bir araya getirelim. Biz talep ettiğiniz her şeye açığız. Yeter ki bizlerden talep edin. Bizim size faydalı olabileceğimiz noktada taleplerinizi bekliyoruz. En başta da dediğim gibi bu iş gönül işidir, biz nasıl böyle düşünüyorsak sizlerinde böyle düşünmesini isteriz. Çünkü bu işler gönülden olmadığı zaman hiç bir fayda sağlanılamaz. Bizler sizlere fayda sağlayabilmek için buradayız." dedi.  

DEĞİŞEN DÜNYA DA İŞ GELİŞTİRME SEMİNERİ

Kılıç, "Sürekli olarak düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerlerimiz var. Bunlardan biri de 12 Aralık Pazartesi günü Gebze Ticaret Odası'nda saat 18.00'da gerçekleşecek olan "Değişen Dünya'da İş Geliştirme Semineri" olacak. Demet Demirer'in yapacağı eğitim seminerimizde "Büyüme stratejileri ve Kriz Ortamında İş Geliştirme" konuları konuşulacak. Bu seminere siz değerli üyelerimizin katılımını bekliyoruz." dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.