GEPOSB’da Canlı Makine

Gebze 11.10.2017 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEPOSB’da Canlı Makine

Barlo Plastık A.Ş., Demag Plastıcs Group , Yushın Otomasyon Robotları, Planer Soğutma Sistemleri işbirliği ile canlı makine performansı lansmanı Gebze Plastikçiler OSB’de yapıldı.   Barlo Plastik A.Ş., Demag Plastıcs Group , Yushın Otomasyon Robotları, Planer Soğutma Sistemleri işbirliği ile canlı makine performansı bugün Gebze Plastikçiler OSB’de gerçekleştirildi. GEPOSB Yönetim Binasında gerçekleştirilen programa GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Barlo Plastik A.Ş. Yönetici Özer Eralp ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Et Kalınlığı Yüksek Parçalar İçin Enjeksiyon Proses Teknikleri, Çevrim Analizi, Proses İstatikleri, Proses Kontrolü ( Alt ve Üst Limitler İle İkaz Limitleri), Proses Kontrolü, Defects/Rejects, Enjeksiyon Basıncı Otomatik Düzeltme ( Active Injection), Auto Purging, Energy Monitoring, Periferi Bağlantıları ( VNC Bağlantı), Endüstri 4.0 ve İmalat Sayacı gibi konularda katılımcılara bilgi verildi. 

Barlo Plastık A.Ş., Demag Plastıcs Group , Yushın Otomasyon Robotları, Planer Soğutma Sistemleri işbirliği ile canlı makine performansı lansmanı Gebze Plastikçiler OSB’de yapıldı.  

Barlo Plastik A.Ş., Demag Plastıcs Group , Yushın Otomasyon Robotları, Planer Soğutma Sistemleri işbirliği ile canlı makine performansı bugün Gebze Plastikçiler OSB’de gerçekleştirildi. GEPOSB Yönetim Binasında gerçekleştirilen programa GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Barlo Plastik A.Ş. Yönetici Özer Eralp ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Et Kalınlığı Yüksek Parçalar İçin Enjeksiyon Proses Teknikleri, Çevrim Analizi, Proses İstatikleri, Proses Kontrolü ( Alt ve Üst Limitler İle İkaz Limitleri), Proses Kontrolü, Defects/Rejects, Enjeksiyon Basıncı Otomatik Düzeltme ( Active Injection), Auto Purging, Energy Monitoring, Periferi Bağlantıları ( VNC Bağlantı), Endüstri 4.0 ve İmalat Sayacı gibi konularda katılımcılara bilgi verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.