GERİ DÖNÜŞÜME KATKI “EKALİTE” FARKI

Çayırova 15.04.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GERİ DÖNÜŞÜME KATKI “EKALİTE” FARKI

Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi tarafından sıfır artık projesi uygulamaya girdi.

Okul müdürü Ekrem İbiş projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde hayata geçirilen ''Sıfır Atık'' projesini okulumuzda yaygınlaştırmak, öğrencilerimizde, velilerimizde doğa ve çevre bilinci oluşturmak ve geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak amacıyla tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte  GERİ DÖNÜŞÜME KATKI “EKALİTE” FARKI sloganı ile okulumuzda  ikinci dönem başından itibaren sıfır atık projemizi uygulamaya koyduk. Biyoloji öğretmenlerimiz Meral KOocatepe ve Nesrin Şahin’in koordinesinde başta biyoloji ve coğrafya zümrelerimizin katkılarıyla EKAL ailesi olarak E-kalite’ye olan yolculuğumuz devam edecektir. Projenin stant açılışı 03 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10:30’da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. AMACIMIZ SIFIR ARTIK Okul Müdürü Ekrem ibiş; “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Llisesinde sıfır atık projesi kampanyası yürütülmektedir. Kampanya için okulumuzda atık kağıt, atık pil, atık yağ, atık plastik - metal kutu, cam şişe ve mavi kapak getirerek kampanyamıza destek sunabilirsiniz” dedi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisemizi bu hassasiyetleri için kutluyor, tüm Çayırova hakkımızı bu güzel “ Sıfır Atık “ kampanyasını desteklemeye ve atıklarını geri dönüşüme ♻ kazandırmak için okulumuza götürüp teslim etmenizi istiyoruz.” dedi.
Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi tarafından sıfır artık projesi uygulamaya girdi.

Okul müdürü Ekrem İbiş projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde hayata geçirilen ''Sıfır Atık'' projesini okulumuzda yaygınlaştırmak, öğrencilerimizde, velilerimizde doğa ve çevre bilinci oluşturmak ve geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak amacıyla tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte  GERİ DÖNÜŞÜME KATKI “EKALİTE” FARKI sloganı ile okulumuzda  ikinci dönem başından itibaren sıfır atık projemizi uygulamaya koyduk. Biyoloji öğretmenlerimiz Meral KOocatepe ve Nesrin Şahin’in koordinesinde başta biyoloji ve coğrafya zümrelerimizin katkılarıyla EKAL ailesi olarak E-kalite’ye olan yolculuğumuz devam edecektir. Projenin stant açılışı 03 Mayıs 2019 Cuma günü saat 10:30’da okulumuz bahçesinde yapılacaktır.

AMACIMIZ SIFIR ARTIK

Okul Müdürü Ekrem ibiş; “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Llisesinde sıfır atık projesi kampanyası yürütülmektedir. Kampanya için okulumuzda atık kağıt, atık pil, atık yağ, atık plastik - metal kutu, cam şişe ve mavi kapak getirerek kampanyamıza destek sunabilirsiniz” dedi. Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisemizi bu hassasiyetleri için kutluyor, tüm Çayırova hakkımızı bu güzel “ Sıfır Atık “ kampanyasını desteklemeye ve atıklarını geri dönüşüme ♻ kazandırmak için okulumuza götürüp teslim etmenizi istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.