GESMEK Yeni Döneme Başlıyor

Gebze 05.09.2018 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GESMEK Yeni Döneme Başlıyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli sosyal projelerinden biri olan GESMEK’te yeni dönem kayıtları başladı.

Gebze Belediyesi’nin ücretsiz eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda (GESMEK) yeni dönem kayıtları 4 Eylül Salı günü başladı. Başvurular 24 Eylül Pazartesi günü mesai bitiş saatine kadar devam edecek. Başvurular GESMEK merkez binası, İstasyon ve Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezleri’nde alınacak. GESMEK’ yeni dönemde yeni açılan 4 yeni branşla birlikte toplamda 45 farklı branşta Gebzelilere eğitim verilecek. 45 FARKLI BRANŞ Bu yıl açılan İleri Excel geliştirme ve uyum eğitimi, filografi, elde Maraş işi, titanium ve Kuranı Kerim branşlarının yanı sıra; bilgisayar işletmenliği, ofis programları kullanımı, yazılım tabanlı muhasebe geliştirme ve uyum eğitimi, bilgisayar destekli iki boyutlu çizim, bilgisayar destekli üç boyutlu tasarım, İngilizce ve Arapça A1 ve A2 seviyesi, Osmanlı Türkçesi’nde kolay metinler, Osmanlı Türkçesi’nde Arapça-Farsça kurallar, Türk işaret dili, diksiyon, okul öncesi gelişimi ve eğitimi, saça kalıcı ve geçici şekil verme, temel makyaj teknikleri, gitar, bağlama, ney, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, tiyatro, resim, hüsni hat, tezhip, kaligrafi, ebru, minyatür, fotoğraf çekimi, deri çanta, kemer ve aksesuar, iğne oyası, kırkyama, el nakışı, mefruşat/çeyiz ürünleri hazırlama, takı tasarım, tel kırma, bebek odası hazırlama, keçe yapımı, zikzak makine nakışı, makinede Geleneksel Türk nakışı ve kumaş boyama branşlarında eğitimler verilecek. KENDİSİNİ YENİLİYOR Kentlerin yaşam kalitesinin artmasında altyapı, bayındır ve imar hizmetlerinin yanında; eğitim, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetler de vazgeçilmez öneme sahip olduğunu söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Kurslarımız Gebze halkının ekonomik, sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmesi ve hayatlarını zenginleştirmesi gibi bir misyonla uzun yıllardır siz değerli hemşerilerimize hizmet veriyor. GESMEK her geçen yıl daha da kurumsallaşıyor ve kendisini yenileyerek hizmet kalitesini artırıyor. KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 5350 kursiyerimiz meslek, sanat, el becerisi, güzel sanatlar, yabancı dil, bilgisayar ve değişik hobiler öğrendi. Dershanelerimize hakim olan samimiyet ikliminde yeni ve kalıcı dostluklar edindi; beceri ve yeteneklerini geliştirerek özgüven kazandı. GESMEK Kursları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bugün Gebze'nin en büyük sosyal projesine dönüştü. ‘Eğitiminiz Geleceğimiz’ prensibiyle hizmet verdiğimiz kurslarımızın başarısında emeği geçen öğretmen ve eğiticilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızı belediyemizin sunduğu bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi. Başkan Köşker ayrıca GESMEK Kurslarına kayıt olmak isteyen vatandaşların kayıt için 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi gerekli olduğunu söyledi. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli sosyal projelerinden biri olan GESMEK’te yeni dönem kayıtları başladı.

Gebze Belediyesi’nin ücretsiz eğitim hizmeti Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda (GESMEK) yeni dönem kayıtları 4 Eylül Salı günü başladı. Başvurular 24 Eylül Pazartesi günü mesai bitiş saatine kadar devam edecek. Başvurular GESMEK merkez binası, İstasyon ve Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezleri’nde alınacak. GESMEK’ yeni dönemde yeni açılan 4 yeni branşla birlikte toplamda 45 farklı branşta Gebzelilere eğitim verilecek.

45 FARKLI BRANŞ

Bu yıl açılan İleri Excel geliştirme ve uyum eğitimi, filografi, elde Maraş işi, titanium ve Kuranı Kerim branşlarının yanı sıra; bilgisayar işletmenliği, ofis programları kullanımı, yazılım tabanlı muhasebe geliştirme ve uyum eğitimi, bilgisayar destekli iki boyutlu çizim, bilgisayar destekli üç boyutlu tasarım, İngilizce ve Arapça A1 ve A2 seviyesi, Osmanlı Türkçesi’nde kolay metinler, Osmanlı Türkçesi’nde Arapça-Farsça kurallar, Türk işaret dili, diksiyon, okul öncesi gelişimi ve eğitimi, saça kalıcı ve geçici şekil verme, temel makyaj teknikleri, gitar, bağlama, ney, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, tiyatro, resim, hüsni hat, tezhip, kaligrafi, ebru, minyatür, fotoğraf çekimi, deri çanta, kemer ve aksesuar, iğne oyası, kırkyama, el nakışı, mefruşat/çeyiz ürünleri hazırlama, takı tasarım, tel kırma, bebek odası hazırlama, keçe yapımı, zikzak makine nakışı, makinede Geleneksel Türk nakışı ve kumaş boyama branşlarında eğitimler verilecek.

KENDİSİNİ YENİLİYOR

Kentlerin yaşam kalitesinin artmasında altyapı, bayındır ve imar hizmetlerinin yanında; eğitim, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif hizmetler de vazgeçilmez öneme sahip olduğunu söyleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Kurslarımız Gebze halkının ekonomik, sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmesi ve hayatlarını zenginleştirmesi gibi bir misyonla uzun yıllardır siz değerli hemşerilerimize hizmet veriyor. GESMEK her geçen yıl daha da kurumsallaşıyor ve kendisini yenileyerek hizmet kalitesini artırıyor.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 5350 kursiyerimiz meslek, sanat, el becerisi, güzel sanatlar, yabancı dil, bilgisayar ve değişik hobiler öğrendi. Dershanelerimize hakim olan samimiyet ikliminde yeni ve kalıcı dostluklar edindi; beceri ve yeteneklerini geliştirerek özgüven kazandı. GESMEK Kursları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bugün Gebze'nin en büyük sosyal projesine dönüştü. ‘Eğitiminiz Geleceğimiz’ prensibiyle hizmet verdiğimiz kurslarımızın başarısında emeği geçen öğretmen ve eğiticilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızı belediyemizin sunduğu bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi. Başkan Köşker ayrıca GESMEK Kurslarına kayıt olmak isteyen vatandaşların kayıt için 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi gerekli olduğunu söyledi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.