Giresunlular Kocaeli'de buluştu!

Kocaeli 16.10.2016 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Giresunlular Kocaeli'de buluştu!

Kocaeli'de yaşayan Giresunlular, İzmit Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen Giresun Günleri'nde bir araya geldi. 3 günlük etkinlik boyunca Giresunlular kentlerinin tanıtımını yapacak. Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen Giresun Günleri Cumartesi günü düzenlenen açılış programı ile başladı. Yarın akşam sona erecek olan Giresun Günleri'nin açılış programına Kocaeli Valisi H. Basri Güzeloğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve birçok protokol üyesi katıldı. KUŞ DİLİYLE SELAMLADILAR Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan açılış programında Giresun'dan gelen Civelek çifti, kuş dili kültürünü Kocaeli'de tanıttı. Kuş dili ile protokol üyelerini selamlayan ciftin ıslıklarla anlaşması izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, ardından gerçekleşen halk oyunu gösterisi coşku dolu anlara sahne oldu. YARIN AKŞAM SONA ERECEK Yarın akşam 21.00'de sona ermesi planlanan Giresun Tanıtım Günleri programı kapsamında, Giresun'un kültürü, yemekleri ve turizmi Kocaeli'de yaşatılacak. Kocaeli'de yaşayan Giresunluların bir araya geldiği programda misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor. 

Kocaeli'de yaşayan Giresunlular, İzmit Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen Giresun Günleri'nde bir araya geldi. 3 günlük etkinlik boyunca Giresunlular kentlerinin tanıtımını yapacak.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen Giresun Günleri Cumartesi günü düzenlenen açılış programı ile başladı. Yarın akşam sona erecek olan Giresun Günleri'nin açılış programına Kocaeli Valisi H. Basri Güzeloğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve birçok protokol üyesi katıldı.

KUŞ DİLİYLE SELAMLADILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan açılış programında Giresun'dan gelen Civelek çifti, kuş dili kültürünü Kocaeli'de tanıttı. Kuş dili ile protokol üyelerini selamlayan ciftin ıslıklarla anlaşması izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, ardından gerçekleşen halk oyunu gösterisi coşku dolu anlara sahne oldu.

YARIN AKŞAM SONA ERECEK

Yarın akşam 21.00'de sona ermesi planlanan Giresun Tanıtım Günleri programı kapsamında, Giresun'un kültürü, yemekleri ve turizmi Kocaeli'de yaşatılacak. Kocaeli'de yaşayan Giresunluların bir araya geldiği programda misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.