Girişimciye Tam Destek

Ekonomi 08.01.2019 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Girişimciye Tam Destek

Geçtiğimiz yıl yaşanan kur saldırısını püskürtüp ekonomik dengesini koruyan Türkiye, ihracat rekoru kırdı. 2019'un ilk çeyreğinde İhracat Beklenti Endeksi 5.4 puan artarak 117 puana yükselirken, İthalat Beklenti Endeksi, 94.7 puana geriledi. Hükümet, bu yıl ticarette dijitalleşme, yeni üretim teknolojileri, markalaşma ve tasarım konularını ön plana alacak. İhracat tabana yayılacak. KOBİ'ler, esnaf ve sanatkarlar, genç ve kadın girişimciler desteklenecek. Türk girişimci global pazarda üst sıralara yerleşecek..

Geçtiğimiz yıl yaşanan kur saldırısını püskürtüp ekonomik dengesini koruyan  rekoru kırdı. 2019'un ilk çeyreğinde İhracat Beklenti Endeksi 5.4 puan artarak 117 puana yükselirken, İthalat Beklenti Endeksi, 94.7 puana geriledi. Hükümet, bu yıl ticarette dijitalleşme, yeni üretim teknolojileri, markalaşma ve tasarım konularını ön plana alacak. İhracat tabana yayılacak. 'ler, esnaf ve sanatkarlar, genç ve kadın girişimciler desteklenecek. Türk girişimci global pazarda üst sıralara yerleşecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.