GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Göbek yağlarını eriten inanılmaz hurma diyeti

Sağlık 12.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Göbek yağlarını eriten inanılmaz hurma diyeti

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek göbeğinizden hızla kurtulmak istiyorsanız yapacağınız hurma yoğurt diyeti sizin için en hızlı çözüm. Bu diyet sayesinde metabolizma hızınıza göre bir hafta 5 ile 7 kilo arasında zayıflamanız mümkün olabiliyor. Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyetlerinden olan hurma diyeti, karantina döneminde fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak. Peki bu iki mucizevi besin hurma ve yoğurdun bir araya gelmesiyle oluşan hurma diyeti nasıl yapılıyor? Hangi hastalar hurma diyetini yapamaz? İşte göbek eriten inanılmaz etkisiyle hurma diyeti... Haftada 5 ile 7 kilo arasında zayıflatan hurma yoğurt diyeti ünlü beslenme uzmanı Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyeti. Günde 21 hurma ile sınırlı olan diyetle 7 günde 5 kilo veriliyor. Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyetlerinden biri olan hurma yoğurt diyetinde su dışında yemek yok. Bu diyetin en önemli özelliği göbek yağlarını eritmesi. Kabızlık ve hazımsızlık sorunu olanlar için de hurma yoğurt diyeti eşsiz bir zayıflama formülü. Bu diyet sert gelirse, 15 günde 7 kilo verebileceğiniz ve yine hurma ile yapılan alternatif bir diyet planı da var. Hurma lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşük, kişiyi uzun süre tok tutan ve böylece zayıflamakta önemli rol oynayan harika bir besindir. Yüksek fibrin içeriği sayesinde kabızlığı ve hazımsızlığı önleyen hurma kalori bakımından da dengeli. Kuru bir orta boy hurmanın kalorisi 42'den fazla değildir. Haliyle bu diyette günlük 900 kalori almış olacaksınız. Bu diyet göbeğini eritmek isteyenler için birebir. İşte haftada 7 kilo verdiren hurma yoğurt diyeti... HURMA DİYETİ: Ender Saraç tavsiyeli bu diyette hurma, yoğurt, yeşil çay ve su dışında birşey yok. Günde en fazla tüketilecek hurma sayısı da 21. Bu diyet 7 gün boyunca ara verilmeden yapılıyor. Diyetin sonunda vereceğiniz kilo 5 ile 7 arasında değişiyor. Diyeti uygularken günde en az 40 dakika yüremeniz isteniyor. HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR: Hurma diyeti hem göbek eriten hem de kilo verdiren bir diyettir. Her öğünde 7 adet hurma ve bir kase light yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase light yoğurt tüketilmesi gerekir. Hurma yoğurt diyetini yaparken gün boyu bol su içerek diyetin etkinliğini artırabilirsiniz. HURMALARI BİR GÜN ÖNCEDEN SUYA YATIRIN: Hurma diyetinin etkisini artırmak ve kalorisini düşürmek için önereceğimiz bu işlemi yapın. Hurma diyeti yapmadan önce ertesi gün tüketeceğiniz 21 adet hurmayı bıçakla ortadan ikiye kesip suya koyun. Suda bekletilen hurmanın laksatif yani bağırsak yumuşatıcı, ishal yapıcı etkisi artıyor. Böylece tok tutma özelliği bir kaç katına çıkıyor. HURMA DİYETİ PROGRAMI: Hurma diyetinde ara öğünler yok. Sadece sınırsız su ve yeşil çay serbest. Hurma yoğurt diyetinde öğünler şu şekilde: Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt vea 7 adet hurma Not: Diyeti yapmadan önce doktorunuza danışınız

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek göbeğinizden hızla kurtulmak istiyorsanız yapacağınız hurma yoğurt diyeti sizin için en hızlı çözüm. Bu diyet sayesinde metabolizma hızınıza göre bir hafta 5 ile 7 kilo arasında zayıflamanız mümkün olabiliyor. Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyetlerinden olan hurma diyeti, karantina döneminde fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak. Peki bu iki mucizevi besin hurma ve yoğurdun bir araya gelmesiyle oluşan hurma diyeti nasıl yapılıyor? Hangi hastalar hurma diyetini yapamaz? İşte göbek eriten inanılmaz etkisiyle hurma diyeti...

Haftada 5 ile 7 kilo arasında zayıflatan hurma yoğurt diyeti ünlü beslenme uzmanı Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyeti. Günde 21 hurma ile sınırlı olan diyetle 7 günde 5 kilo veriliyor. Ender Saraç'ın en çok tercih edilen diyetlerinden biri olan hurma yoğurt diyetinde su dışında yemek yok. Bu diyetin en önemli özelliği göbek yağlarını eritmesi.

Kabızlık ve hazımsızlık sorunu olanlar için de hurma yoğurt diyeti eşsiz bir zayıflama formülü. Bu diyet sert gelirse, 15 günde 7 kilo verebileceğiniz ve yine hurma ile yapılan alternatif bir diyet planı da var.

Hurma lif oranı yüksek, glisemik indeksi düşük, kişiyi uzun süre tok tutan ve böylece zayıflamakta önemli rol oynayan harika bir besindir.

Yüksek fibrin içeriği sayesinde kabızlığı ve hazımsızlığı önleyen hurma kalori bakımından da dengeli. Kuru bir orta boy hurmanın kalorisi 42'den fazla değildir. Haliyle bu diyette günlük 900 kalori almış olacaksınız.

Bu diyet göbeğini eritmek isteyenler için birebir. İşte haftada 7 kilo verdiren hurma yoğurt diyeti...

HURMA DİYETİ: Ender Saraç tavsiyeli bu diyette hurma, yoğurt, yeşil çay ve su dışında birşey yok. Günde en fazla tüketilecek hurma sayısı da 21.

Bu diyet 7 gün boyunca ara verilmeden yapılıyor. Diyetin sonunda vereceğiniz kilo 5 ile 7 arasında değişiyor. Diyeti uygularken günde en az 40 dakika yüremeniz isteniyor.

HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR: Hurma diyeti hem göbek eriten hem de kilo verdiren bir diyettir. Her öğünde 7 adet hurma ve bir kase light yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase light yoğurt tüketilmesi gerekir.

Hurma yoğurt diyetini yaparken gün boyu bol su içerek diyetin etkinliğini artırabilirsiniz.

HURMALARI BİR GÜN ÖNCEDEN SUYA YATIRIN: Hurma diyetinin etkisini artırmak ve kalorisini düşürmek için önereceğimiz bu işlemi yapın.

Hurma diyeti yapmadan önce ertesi gün tüketeceğiniz 21 adet hurmayı bıçakla ortadan ikiye kesip suya koyun. Suda bekletilen hurmanın laksatif yani bağırsak yumuşatıcı, ishal yapıcı etkisi artıyor. Böylece tok tutma özelliği bir kaç katına çıkıyor.

HURMA DİYETİ PROGRAMI: Hurma diyetinde ara öğünler yok. Sadece sınırsız su ve yeşil çay serbest. Hurma yoğurt diyetinde öğünler şu şekilde:

Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt vea 7 adet hurma

Not: Diyeti yapmadan önce doktorunuza danışınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.