Gökhan Aktaş'tan açıklama

02.05.2020 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gökhan Aktaş'tan açıklama

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İzmit belediye başkanı Fatma Hürriyet Kaplan ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Aktaş'ın açıklaması şu şekilde;

"Dünya insanlığı adına güzel duygulara manevi huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, iktidara sahip olanlar pandemi ile mücadele etmek yerine siyaset yapıyor ve hizmet üreten, insanımıza faydalı işler yapmaya çalışan, Seçilmiş Belediye başkanlarımıza her gün hakaret ve iftira ettiği yetmiyormuş gibi yasaklar ve baskılarla sindirmeye çalışıyor. Bu tür davranışlardan güç alan yerel siyasetçilerde, onlardan farksız bir şekilde adete saldırgan bir tavır içindeler. İktidarı elinde bulunduranlar, gücüne güvenerek gerçek yüzünü ortaya koyan AKP li bir meclis üyesinin, İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekillerimizle ilgili yaptığı paylaşımı iğrençleşmenin bir tezahürü şeklinde görüyoruz. Bu paylaşımı yapan zihniyeti kınıyor ve derhal milletimiz adına özür dilenmesini bekliyoruz. Islam alemi için cok kiymetli olan on bir ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının vermiş olduğu huzur ile manevi hislerimizin en yoğun yaşandığı bu dönemde, milletimizin bu tür tutum ve davranışlara en uygun cevabı vereceğine inanıyoruz. Ayrıca milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu saldırganlık karşısında AKP' nin yetkili organlarının gereğini yapmasını bekliyoruz.Gerek salgın hastalık nedeni ile gerekse ramazan ayının içinde olduğunuz bu dönemde siyaset kurumunun attığı her adımın, söylediği her sözün dikkatle takip edildiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Kamu oyuna saygıyla"
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İzmit belediye başkanı Fatma Hürriyet Kaplan ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Aktaş'ın açıklaması şu şekilde;

"Dünya insanlığı adına güzel duygulara manevi huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, iktidara sahip olanlar pandemi ile mücadele etmek yerine siyaset yapıyor ve hizmet üreten, insanımıza faydalı işler yapmaya çalışan, Seçilmiş Belediye başkanlarımıza her gün hakaret ve iftira ettiği yetmiyormuş gibi yasaklar ve baskılarla sindirmeye çalışıyor.

Bu tür davranışlardan güç alan yerel siyasetçilerde, onlardan farksız bir şekilde adete saldırgan bir tavır içindeler.

İktidarı elinde bulunduranlar, gücüne güvenerek gerçek yüzünü ortaya koyan AKP li bir meclis üyesinin, İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekillerimizle ilgili yaptığı paylaşımı iğrençleşmenin bir tezahürü şeklinde görüyoruz. Bu paylaşımı yapan zihniyeti kınıyor ve derhal milletimiz adına özür dilenmesini bekliyoruz. Islam alemi için cok kiymetli olan on bir ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının vermiş olduğu huzur ile manevi hislerimizin en yoğun yaşandığı bu dönemde, milletimizin bu tür tutum ve davranışlara en uygun cevabı vereceğine inanıyoruz. Ayrıca milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu saldırganlık karşısında AKP' nin yetkili organlarının gereğini yapmasını bekliyoruz.Gerek salgın hastalık nedeni ile gerekse ramazan ayının içinde olduğunuz bu dönemde siyaset kurumunun attığı her adımın, söylediği her sözün dikkatle takip edildiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Kamu oyuna saygıyla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.