Gol yok umut var 0-0

Spor 08.08.2018 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gol yok umut var 0-0

ÇAYIROVASPOR AFYON’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yeni sezonda kabuk değiştirerek Erol Çağlın yönetiminde iddialı bir kadro kuran Çayırovaspor, Afyon’da görücüye çıktı. İlk hazırlık maçında BAL ekiplerinden Sandıklıspor ile golsüz berabere kalan yeşil siyahlılar, umut vaad eden futboluyla alkışı hak etti. Sahaya Abdülkadir, Mehmet, Hakan, Fatih Karagülle, Ramazan, Ömer Faruk, Muharrem, Ali Kafadar, Murat Tan ve Aka tertibiyle çıkan Erol Çağlın’ın öğrencileri, ilk hazırlık maçı olmasına rağmen iyi bir izlenim verdi. Sıcak hava nedeniyle 10.30’da başlayan maçta oyuna hâkim olan taraf Çayırovaspor’du. İKİ KEZ DİREĞE TAKILDIK 6-7 net gol pozisyonuna giren yeşil-siyahlı temsilcimizin iki topu da direkten döndü. Hakan Pehlivan’ın frikiği direğe takılırken, ikinci yarıda şans bulan genç Muhammet Ali’nin de aynı şekilde topu direkte patladı. Saha içinde futbolcuların birbirleriyle uyumu teknik heyeti memnun ederken, takımın maç oynadıkça daha iyi bir seviyeye geleceği görüldü. Temsilcimiz kamptaki ikinci hazırlık müsabakasını cumartesi günü Manisa Salihli ile oynayacak.  
ÇAYIROVASPOR AFYON’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Yeni sezonda kabuk değiştirerek Erol Çağlın yönetiminde iddialı bir kadro kuran Çayırovaspor, Afyon’da görücüye çıktı. İlk hazırlık maçında BAL ekiplerinden Sandıklıspor ile golsüz berabere kalan yeşil siyahlılar, umut vaad eden futboluyla alkışı hak etti. Sahaya Abdülkadir, Mehmet, Hakan, Fatih Karagülle, Ramazan, Ömer Faruk, Muharrem, Ali Kafadar, Murat Tan ve Aka tertibiyle çıkan Erol Çağlın’ın öğrencileri, ilk hazırlık maçı olmasına rağmen iyi bir izlenim verdi. Sıcak hava nedeniyle 10.30’da başlayan maçta oyuna hâkim olan taraf Çayırovaspor’du.

İKİ KEZ DİREĞE TAKILDIK

6-7 net gol pozisyonuna giren yeşil-siyahlı temsilcimizin iki topu da direkten döndü. Hakan Pehlivan’ın frikiği direğe takılırken, ikinci yarıda şans bulan genç Muhammet Ali’nin de aynı şekilde topu direkte patladı. Saha içinde futbolcuların birbirleriyle uyumu teknik heyeti memnun ederken, takımın maç oynadıkça daha iyi bir seviyeye geleceği görüldü. Temsilcimiz kamptaki ikinci hazırlık müsabakasını cumartesi günü Manisa Salihli ile oynayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.