GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gönüller bu sofrada buluştu

Dilovası 10.06.2018 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gönüller bu sofrada buluştu

Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel gönül sofraları iftar programı önceki gün Çerkeşli Mahallesinde mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Çerkeşli Mahalle sakinlerini buluşturdu. Yüzler mahalle sakinini bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Dilovası Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, SKM yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı. GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTUK Duaların okunmasının ardından iftar programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı gönül sofrasının etrafında iftar açmayı nasip etti. Ramazan ayının ailemizle sağlık ve afiyet içerisinde geçirmeyi nasip etsin. Ramazan paylaşma ayı, birlik ayı, berberlik ayı. Önemli olan bu ayı en iyi şekilde değerlendirmek ve feyzinden istifade etmek. Allah Kadir Gecesini yaşayıp ardında bayrama kavuşturmayı nasip etsin. BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ Birlik ve beraberlik ortamının devam etmesini istediğini belirten Başkan Toltar, "Son yıllarda görüyoruz ki şer odakları ülkemizin kalkınmasından birliğimizden rahatsız olduğunu her fırsatta göstermektedir. Allah'ım birliğimizi bozmak isteyen şer odaklarına inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım. Bizler yerelde projelerimizi hayata geçirirken, hükümetimiz de ülkemize çok büyük eserler kazandırmış ve ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getirmiştir. Gerek yerel de ve gerekse ülke genelinde hizmetlerin artarak devamı için 24 Haziran seçimleri büyük önem taşımaktadır. 24 HAZİRAN'DA GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ 24 Haziran'da geleceğimize sahip çıkacağız. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha istikrardan yana tercihini kullanarak ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacaktır. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Sizlerin desteği ile ülkemizin güçlü bir ülke olmasından rahatsız olanların oynadıkları oyunları bozacağız. Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Bu ülkenin büyümesine engel olamayacaklar."dedi.
Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel gönül sofraları iftar programı önceki gün Çerkeşli Mahallesinde mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Çerkeşli Mahalle sakinlerini buluşturdu. Yüzler mahalle sakinini bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Dilovası Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, SKM yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, mahalle muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTUK

Duaların okunmasının ardından iftar programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı gönül sofrasının etrafında iftar açmayı nasip etti. Ramazan ayının ailemizle sağlık ve afiyet içerisinde geçirmeyi nasip etsin. Ramazan paylaşma ayı, birlik ayı, berberlik ayı. Önemli olan bu ayı en iyi şekilde değerlendirmek ve feyzinden istifade etmek. Allah Kadir Gecesini yaşayıp ardında bayrama kavuşturmayı nasip etsin.

BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Birlik ve beraberlik ortamının devam etmesini istediğini belirten Başkan Toltar, "Son yıllarda görüyoruz ki şer odakları ülkemizin kalkınmasından birliğimizden rahatsız olduğunu her fırsatta göstermektedir. Allah'ım birliğimizi bozmak isteyen şer odaklarına inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım. Bizler yerelde projelerimizi hayata geçirirken, hükümetimiz de ülkemize çok büyük eserler kazandırmış ve ülkemizi bölgenin lider ülkesi haline getirmiştir. Gerek yerel de ve gerekse ülke genelinde hizmetlerin artarak devamı için 24 Haziran seçimleri büyük önem taşımaktadır.

24 HAZİRAN'DA GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

24 Haziran'da geleceğimize sahip çıkacağız. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha istikrardan yana tercihini kullanarak ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacaktır. Sizlerden de bu noktada destek bekliyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Sizlerin desteği ile ülkemizin güçlü bir ülke olmasından rahatsız olanların oynadıkları oyunları bozacağız. Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Bu ülkenin büyümesine engel olamayacaklar."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.