“Görev verilirse hizmete devam ederim”

Darıca 11.03.2020 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Görev verilirse hizmete devam ederim”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler gazetemizi ziyaret etti. Onuncu yılımızı kutlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Bölgemizde on senedir yayın yapan değerli Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır başta olmak üzere tüm çalışanlarınızı yürekten kutluyorum” ifadesini kullandı. NİCE BAŞARILAR DİLİYORUM Gazetemize onuncu yıl ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Gazetemizin bu seferki ziyaretçileri AK Parti Darıca ilçe teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler Metehan Taştepe, Mevlüt Kocagöz, Samet Bilgen ve Ufuk Subaşı gazetemize konuk oldular. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Başta Darıca Hedef gazetesi sahibi Abbas Sır olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlarım. On senedir yayın yapan Darıca Hedef gazetesi ailesine daha nice başarılar dilerim” ifadesini kullandı. YİNE AYNI ENERJİYLE ÇALIŞIRIM Gündeme dair sorularımızı yanıtlayan ve 29 Mart’ta gerçekleşecek olan ilçe başkanlığı kongresiyle ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Acay, “Görev verilirse enerjimizle beraber hizmete devam ederiz. Hem partimiz hem Darıcamız hem de ülkemiz için aynı enerjiyle yola devam ederiz. Ülkemiz kritik günler geçiriyor. Birlik ve beraberliği elden bırakmamak gerekiyor. Hiçbir zaman kavgadan yana olmadık, her zaman barıştan ve kardeşlikten yana bir tavır takındık” ifadesini kullandı. GECE GÜNDÜZ İSTİŞARE HALİNDEYİZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Her zaman iletişim halindeyiz. Kendisi ile olan diyaloğumuz çok iyi. Tabanımızla olan ilişkilerimizde sıkıntı yok. Tüm partililerimizle gece gündüz bir aradayım. İstişareye açık bir insanım. Bir yerde taban sizi istemiyorsa orada zorla durulmaz. Çok şükür tabanımızın ve partililerimizin şahsıma olan refleksleri ve tutumları çok ama çok yerinde” şeklinde konuştu.          

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler gazetemizi ziyaret etti. Onuncu yılımızı kutlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Bölgemizde on senedir yayın yapan değerli Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır başta olmak üzere tüm çalışanlarınızı yürekten kutluyorum” ifadesini kullandı.

NİCE BAŞARILAR DİLİYORUM

Gazetemize onuncu yıl ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Gazetemizin bu seferki ziyaretçileri AK Parti Darıca ilçe teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Ufuk Acay ve yöneticiler Metehan Taştepe, Mevlüt Kocagöz, Samet Bilgen ve Ufuk Subaşı gazetemize konuk oldular. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Başta Darıca Hedef gazetesi sahibi Abbas Sır olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlarım. On senedir yayın yapan Darıca Hedef gazetesi ailesine daha nice başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

YİNE AYNI ENERJİYLE ÇALIŞIRIM

Gündeme dair sorularımızı yanıtlayan ve 29 Mart’ta gerçekleşecek olan ilçe başkanlığı kongresiyle ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Acay, “Görev verilirse enerjimizle beraber hizmete devam ederiz. Hem partimiz hem Darıcamız hem de ülkemiz için aynı enerjiyle yola devam ederiz. Ülkemiz kritik günler geçiriyor. Birlik ve beraberliği elden bırakmamak gerekiyor. Hiçbir zaman kavgadan yana olmadık, her zaman barıştan ve kardeşlikten yana bir tavır takındık” ifadesini kullandı.

GECE GÜNDÜZ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydeden İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Her zaman iletişim halindeyiz. Kendisi ile olan diyaloğumuz çok iyi. Tabanımızla olan ilişkilerimizde sıkıntı yok. Tüm partililerimizle gece gündüz bir aradayım. İstişareye açık bir insanım. Bir yerde taban sizi istemiyorsa orada zorla durulmaz. Çok şükür tabanımızın ve partililerimizin şahsıma olan refleksleri ve tutumları çok ama çok yerinde” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.