Göster kendini Darıca!

Spor 01.12.2017 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Göster kendini Darıca!

DARICA G.B ÇOK KRİTİK BİR 90 DAKİKAYA ÇIKACAK

Darıca Gençlerbirliği, zirve yarışında sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Sarı yeşilliler, Anagold 24 Erzincanspor karşısında puan ya da puanlar alarak şampiyonluk yarışında var olmak istiyor. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2.Grup’un 15.haftasında Pazar günü deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’a konuk olacak. Sarı yeşilli temsilcimizin zirve yarışında var olma adına büyük önem taşıyan kritik 90 dakikası sadece Darıca’yı değil, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan tüm takımları da yakından ilgilendiriyor. Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de Cafercan Aksu, Halil Çelik ve Cem Tosun sarı kart cezaları sebebiyle, Ömer Yalçın ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Güçlü kadrosuyla şampiyonluğun adayları arasında gösterilen Erzincanspor’da ise tek eksik Serhat Keskinsoy. Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.
DARICA G.B ÇOK KRİTİK BİR 90 DAKİKAYA ÇIKACAK

Darıca Gençlerbirliği, zirve yarışında sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Sarı yeşilliler, Anagold 24 Erzincanspor karşısında puan ya da puanlar alarak şampiyonluk yarışında var olmak istiyor.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2.Grup’un 15.haftasında Pazar günü deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’a konuk olacak. Sarı yeşilli temsilcimizin zirve yarışında var olma adına büyük önem taşıyan kritik 90 dakikası sadece Darıca’yı değil, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan tüm takımları da yakından ilgilendiriyor. Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de Cafercan Aksu, Halil Çelik ve Cem Tosun sarı kart cezaları sebebiyle, Ömer Yalçın ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Güçlü kadrosuyla şampiyonluğun adayları arasında gösterilen Erzincanspor’da ise tek eksik Serhat Keskinsoy. Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.