GTO aracılığı ile 127 Milyon TL kredi

Gebze 14.12.2016 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO aracılığı ile 127 Milyon TL kredi

Gebze ticaret Odası Holiday İnn Hotel’de düzenlediği basın toplantısı ile TOBB’un öncülük ettiği esnafı iyileştirme amaçlı, nefes kredisi ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, ülkemizde yaşanan terör olayları başta olmak üzere genel bir değerlendirme yaptı.  Çiler, “ Özellikle gelişmekte olan ülkemize ekonomik olarak sekte vurulmasını amaç edinen düşmanlar her türlü saldırıyı yapmaktan geri kalmıyorlar. Gerek 15 Temmuz’da gerekse Dolmabahçe ve diğer illerimizde yaşanan terör olayalarının asıl amacında ülkemizin ekonomik gelişimine karşı bir sindirme faaliyetleri var. Ancak Türk Millet ve Türkiye Cumhuriyeti bu sürecide atlatacak ve refaha kavuşacaktır. Hükümette bu süreçle ilgili olarak bazı önlemler almaktadır. TOBB ile birlikte bu can suyu niteliği taşıyacak nefes kredisi ile de sıkıntılı kobilere destek verdiğini görüyoruz.” dedi. ÜYELERDEN TOPLANAN AİDATLAR MEVDUTTA BİRİKECEK Çiler nefes kredisi ile ilgili olarak açıklamalarına, “Üyelerden topladığımız aidatlar ve diğer gelirlerimizi banka mevduatlarına yatıracağız. Kredi çekmek isteyen üyelerimiz bu mevduat garantisi altında sıkıntılarını giderecek yada yatırımlarını yapacak kredileri çekebilecekler. Şu anda Gebze Ticaret Odası aracılığı ile üyeler 127 Milyon TL’lik kredi kullanma limitine sahipler.” Şeklinde devam etti. Bu krediden emlakçılar, döviz büroları, faktöring şirketleri, eczaneler yararlanamayacak. 2017 İL OLMA MİCADELESİ YILIDIR Çiler Gebze’nin il olma konusunda da, “10 OSB’nin 124 bankanın, 13 limanın Türkiye’nin imalat ve üretimine yüzde 20’sine sahip Gebze’nin il olma hedefine kimse sırt çeviremez. İlçede ki tüm sivil toplum kuruluşları ve özellikle de basının da desteği ile bu mücadelemizi 2017 yılında daha yoğun gündemde tutacağız. 2017 yılı Gebze’nin il olma mücadele yılıdır.”dedi. Hasköy ve Gebze Oto Sanayi Sitelerine bağlanacak olan doğalgaz konusunda destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da teşekkür eden Çiler,m “Sanayi esnafı sadece sayaç ve abone bedeli ödeyerek gaz kullanımına sahip olacaklar. Bu soğuk, karlı kış gününde sıcak bir haber vermekten mutluyum.” dedi. 
Gebze ticaret Odası Holiday İnn Hotel’de düzenlediği basın toplantısı ile TOBB’un öncülük ettiği esnafı iyileştirme amaçlı, nefes kredisi ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, ülkemizde yaşanan terör olayları başta olmak üzere genel bir değerlendirme yaptı.  Çiler, “ Özellikle gelişmekte olan ülkemize ekonomik olarak sekte vurulmasını amaç edinen düşmanlar her türlü saldırıyı yapmaktan geri kalmıyorlar. Gerek 15 Temmuz’da gerekse Dolmabahçe ve diğer illerimizde yaşanan terör olayalarının asıl amacında ülkemizin ekonomik gelişimine karşı bir sindirme faaliyetleri var. Ancak Türk Millet ve Türkiye Cumhuriyeti bu sürecide atlatacak ve refaha kavuşacaktır. Hükümette bu süreçle ilgili olarak bazı önlemler almaktadır. TOBB ile birlikte bu can suyu niteliği taşıyacak nefes kredisi ile de sıkıntılı kobilere destek verdiğini görüyoruz.” dedi.

ÜYELERDEN TOPLANAN AİDATLAR MEVDUTTA BİRİKECEK

Çiler nefes kredisi ile ilgili olarak açıklamalarına, “Üyelerden topladığımız aidatlar ve diğer gelirlerimizi banka mevduatlarına yatıracağız. Kredi çekmek isteyen üyelerimiz bu mevduat garantisi altında sıkıntılarını giderecek yada yatırımlarını yapacak kredileri çekebilecekler. Şu anda Gebze Ticaret Odası aracılığı ile üyeler 127 Milyon TL’lik kredi kullanma limitine sahipler.” Şeklinde devam etti. Bu krediden emlakçılar, döviz büroları, faktöring şirketleri, eczaneler yararlanamayacak.

2017 İL OLMA MİCADELESİ YILIDIR

Çiler Gebze’nin il olma konusunda da, “10 OSB’nin 124 bankanın, 13 limanın Türkiye’nin imalat ve üretimine yüzde 20’sine sahip Gebze’nin il olma hedefine kimse sırt çeviremez. İlçede ki tüm sivil toplum kuruluşları ve özellikle de basının da desteği ile bu mücadelemizi 2017 yılında daha yoğun gündemde tutacağız. 2017 yılı Gebze’nin il olma mücadele yılıdır.”dedi. Hasköy ve Gebze Oto Sanayi Sitelerine bağlanacak olan doğalgaz konusunda destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da teşekkür eden Çiler,m “Sanayi esnafı sadece sayaç ve abone bedeli ödeyerek gaz kullanımına sahip olacaklar. Bu soğuk, karlı kış gününde sıcak bir haber vermekten mutluyum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.