GTO Fikret Orman'ı ziyaret etti

Spor 03.06.2015 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTO Fikret Orman'ı ziyaret etti

Ziyaret esnasında Fikret Orman isminin yazıldığı bir formada hediye ettiler

Gerede Ticaret Odası üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı kulüp binasında ziyaret etti.Akaretler'de gerçekleştirilen ziyarete, Gerede Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Demirdaş, Hüseyin Yüksel, Ahmet Güzelce, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ve Ömer Alibaşoğlu katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Fikret Orman, konuklarıyla çeşitli konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Orman'a çeşitli hediyeler de takdim edildi .
Ziyaret esnasında Fikret Orman isminin yazıldığı bir formada hediye ettiler

Gerede Ticaret Odası üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı kulüp binasında ziyaret etti.Akaretler'de gerçekleştirilen ziyarete, Gerede Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Demirdaş, Hüseyin Yüksel, Ahmet Güzelce, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı ve Ömer Alibaşoğlu katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Fikret Orman, konuklarıyla çeşitli konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Orman'a çeşitli hediyeler de takdim edildi

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Fikret Orman'a Ziyaret.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.