GTO Heyeti Şehit Ailesine Gitti

Gebze 28.12.2018 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO Heyeti Şehit Ailesine Gitti

Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler ve beraberinde oda yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile oda personelinden oluşan heyet geçtiğimiz günlerde Iğdır’da şehit olan Darıcalı askerimizin ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve beraberindeki heyeti şehit askerimizin dedesi ve annesi karşıladı. Şehit askerimiz Yakup Gitmez’in dedesi GTO Başkanı Nail Çiler’e aile ile ilgili bilgi aktarımında bulunurken Çiler’de oda olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ve üzerine düşen her türlü görev yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti. Haber: Adnan Ayvaz

Gebze Ticaret odası başkanı Nail Çiler ve beraberinde oda yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile oda personelinden oluşan heyet geçtiğimiz günlerde Iğdır’da şehit olan Darıcalı askerimizin ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve beraberindeki heyeti şehit askerimizin dedesi ve annesi karşıladı. Şehit askerimiz Yakup Gitmez’in dedesi GTO Başkanı Nail Çiler’e aile ile ilgili bilgi aktarımında bulunurken Çiler’de oda olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını ve üzerine düşen her türlü görev yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.