GTO, öğretmenleri unutmadı!

Gebze 27.11.2019 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO, öğretmenleri unutmadı!

24 Kasım öğretmenler gününde Gebze Ticaret Odası, Gebze’de görev yapan öğretmenleri ağırladı. Çeşitli okullardan gelen öğretmen ve okul müdürleri, aynı zamanda eski bir öğretmen olan GTO Başkanı Nail Çiler’in öğretmenler gününü kutladılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğretmenlere bir de müjde veren Başkan Çiler, Eskihisar’da şu an kullanılmayan eski ilkokulu Gebze’de ki öğretmenlerin kullanabileceği bir Öğretmenevi’ne dönüştürme sözü verdi. GTO CALIŞANLARI ÖĞRETMEN ÇİLER’İ UNUTMADI Öte yandan gün boyu 24 Kasım öğretmenler günü için çeşitli  etkinliklere katılan ve GTO’da ki çalışmasına dönen Başkan Nail Çiler’e bir sürprizde GTO çalışanları yaşattı. GTO genel sekreteri Mustafa Sekin ve Çiler’in yakın çalışma arkadaşları öğretmenler günü dolayısıyla eski öğretmen GTO Başkanı Nail Çiler’e bir çiçek takdim ettiler. Bu jest karşısında duygulanan Başkan Çiler, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken onlarla birlikte bir hatıra fotoğrafı da çektirdi        

24 Kasım öğretmenler gününde Gebze Ticaret Odası, Gebze’de görev yapan öğretmenleri ağırladı. Çeşitli okullardan gelen öğretmen ve okul müdürleri, aynı zamanda eski bir öğretmen olan GTO Başkanı Nail Çiler’in öğretmenler gününü kutladılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğretmenlere bir de müjde veren Başkan Çiler, Eskihisar’da şu an kullanılmayan eski ilkokulu Gebze’de ki öğretmenlerin kullanabileceği bir Öğretmenevi’ne dönüştürme sözü verdi.

GTO CALIŞANLARI ÖĞRETMEN ÇİLER’İ UNUTMADI

Öte yandan gün boyu 24 Kasım öğretmenler günü için çeşitli  etkinliklere katılan ve GTO’da ki çalışmasına dönen Başkan Nail Çiler’e bir sürprizde GTO çalışanları yaşattı. GTO genel sekreteri Mustafa Sekin ve Çiler’in yakın çalışma arkadaşları öğretmenler günü dolayısıyla eski öğretmen GTO Başkanı Nail Çiler’e bir çiçek takdim ettiler. Bu jest karşısında duygulanan Başkan Çiler, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederken onlarla birlikte bir hatıra fotoğrafı da çektirdi

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.