GTO’ya Emniyet ‘Gider’ yaptı

Spor 19.10.2017 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTO’ya Emniyet ‘Gider’ yaptı

GEBZE TİCARET ODASI İLE GEBZE EMNİYETİ’NİN BULUŞTUĞU MAÇTA ZAFERE EMNİYET ULAŞTI:

26. Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasında gruptan çıkma mücadelesi veren Gebze Emniyeti ile Gebze Ticaret Odası final niteliğinde maçta kozlarını paylaştı. GTO Başkanı Nail Çiler ile Emniyet Müdürü Adem Gider ve Rektör Haluk Güngör maçı birlikte büyük bir heyecan içerisinde izledi. Karşılaşmayı Emniyet 8-6’lık skorla kazandı. ÇİLER TAKTİK VERDİ Genç yaşta trafik kurbanı verdiğimiz GTO Başkanı ve Görtan Hyundai yönetim kurulu başkanı Nail Çiler’in oğlu Görkem Çiler’in anısına düzenlenen ve trafik kazalarına dikkat çekmek amacı ile düzenlenen turnuva amacına uygun bir şekilde devam ediyor. Centilmenliğin ön planda tutulduğu organizasyonda önceki gün yine unutulmaz kareler yaşandı. Gruplarından çıkma mücadelesi veren GTO ile Gebze Emniyeti kozlarını paylaştı. Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider, GTO Başkanı Nail Çiler ve ev sahibi rektör Haluk Görgün karşılaşmayı birlikte izlediler. GTO başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler karşılaşmayı büyük bir heyecan ile takip ettiler. Nail Çeler zaman zaman taktiklerde verdi. GTO adına Hakan Tatoğlu şık goller atsa da antrenmanlı olan Emniyet kuvvetleri karşılık vermekte zorlanmadılar. Gebze Emniyetinin hırçın oyuncusu Özkan attığı gollerle maçın yıldızı oldu. Emniyet sahadan 8-6’lık netice ile galip ayrıldı.
GEBZE TİCARET ODASI İLE GEBZE EMNİYETİ’NİN BULUŞTUĞU MAÇTA ZAFERE EMNİYET ULAŞTI:

26. Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasında gruptan çıkma mücadelesi veren Gebze Emniyeti ile Gebze Ticaret Odası final niteliğinde maçta kozlarını paylaştı. GTO Başkanı Nail Çiler ile Emniyet Müdürü Adem Gider ve Rektör Haluk Güngör maçı birlikte büyük bir heyecan içerisinde izledi. Karşılaşmayı Emniyet 8-6’lık skorla kazandı.

ÇİLER TAKTİK VERDİ

Genç yaşta trafik kurbanı verdiğimiz GTO Başkanı ve Görtan Hyundai yönetim kurulu başkanı Nail Çiler’in oğlu Görkem Çiler’in anısına düzenlenen ve trafik kazalarına dikkat çekmek amacı ile düzenlenen turnuva amacına uygun bir şekilde devam ediyor. Centilmenliğin ön planda tutulduğu organizasyonda önceki gün yine unutulmaz kareler yaşandı. Gruplarından çıkma mücadelesi veren GTO ile Gebze Emniyeti kozlarını paylaştı. Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider, GTO Başkanı Nail Çiler ve ev sahibi rektör Haluk Görgün karşılaşmayı birlikte izlediler. GTO başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler karşılaşmayı büyük bir heyecan ile takip ettiler. Nail Çeler zaman zaman taktiklerde verdi. GTO adına Hakan Tatoğlu şık goller atsa da antrenmanlı olan Emniyet kuvvetleri karşılık vermekte zorlanmadılar. Gebze Emniyetinin hırçın oyuncusu Özkan attığı gollerle maçın yıldızı oldu. Emniyet sahadan 8-6’lık netice ile galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.