GTÜ’den MÜRGEMER Projesi’ne destek

Gebze 15.05.2019 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTÜ’den MÜRGEMER Projesi’ne destek

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi (MÜRGEMER) projesi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi ile iş birliği içinde eğitim düzenlenecek.

Proje kapsamında; Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD)Eğitimi (30 saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Mühendislik (CAE) Yapısal Eğitimi (30 saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Mühendislik (CAE) Akış (30 Saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Elekronik Sistem ve PCB Tasarımı (30 Saat - 5 Gün),Ürün Geliştirme Yöntem ve Yaklaşımları (6 Saat - 1 Gün), 3B Yazıcı Eğitimi ( 6 Saat - 1 Gün), 3B Tarama Eğitimi (6 Saat - 1 Gün)eğitimleri verilecek. Eğitim ortamı, bilgisayarlar, 3B Yazıcılar ve lisanslar MÜRGEMER tarafından sağlanacak. Eğitimler ücretsiz olup kesin kayıt sonrası geçerli mazeret sunmaksınız eğitimlere katılmayan kursiyerler sonrasında MÜRGEMER kapsamında yapılacak hiç bir eğitim / teknik destek ve diğer ilgili hizmetlerden yararlanamayacak. Eğitimler Haziran 2019 tarihi itibariyle başlayacak. Kesin kayıtlar ön kayıt işleminden sonra başlayacaktır. Ön kayıt için son tarih; 30.05.2019 KÜBRA AKABALI
İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi (MÜRGEMER) projesi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi ile iş birliği içinde eğitim düzenlenecek.

Proje kapsamında; Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD)Eğitimi (30 saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Mühendislik (CAE) Yapısal Eğitimi (30 saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Mühendislik (CAE) Akış (30 Saat - 5 Gün), Bilgisayar Destekli Elekronik Sistem ve PCB Tasarımı (30 Saat - 5 Gün),Ürün Geliştirme Yöntem ve Yaklaşımları (6 Saat - 1 Gün), 3B Yazıcı Eğitimi ( 6 Saat - 1 Gün), 3B Tarama Eğitimi (6 Saat - 1 Gün)eğitimleri verilecek. Eğitim ortamı, bilgisayarlar, 3B Yazıcılar ve lisanslar MÜRGEMER tarafından sağlanacak. Eğitimler ücretsiz olup kesin kayıt sonrası geçerli mazeret sunmaksınız eğitimlere katılmayan kursiyerler sonrasında MÜRGEMER kapsamında yapılacak hiç bir eğitim / teknik destek ve diğer ilgili hizmetlerden yararlanamayacak. Eğitimler Haziran 2019 tarihi itibariyle başlayacak. Kesin kayıtlar ön kayıt işleminden sonra başlayacaktır. Ön kayıt için son tarih; 30.05.2019

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.