'Güçlü Türkiye için Evet diyeceğiz'

Darıca 13.04.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

'Güçlü Türkiye için Evet diyeceğiz'

İŞÇİLERLE ÖĞLEN YEMEĞİNDE BULUŞAN DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK:

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, referandum için son düzlüğe girilirken tempoyu iyice arttırdı. Darıca'da bulunan bir tekstil fabrikasına giden Başkan Karabacak, işçilerle öğlen yemeği yedi, karanfil dağıttı. İşçilere de seslenen Karabacak, " Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Evet diyeceğiz." diye konuştu. İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ, KARANFİL DAĞITTI  Pazar günü yapılacak referandum için oldukça yoğun bir çalışma içerisine giren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son 3 gün kala tempoyu daha da yükseltti. Darıca'da sokak sokak gezen Başkan Karabacak, bu kez bir tekstil fabrikasında çalışanları ziyaret etti. Piri Reis Mahallesi'nde bulunan VİP Tekstil'e giden Başkan Karabacak, eşi Teslime Karabacak'la birlikte işçileri ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Başkan Karabacak karanfil hediye etti. Karabacak daha sonra işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET DİYECEĞİZ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yemeğin ardından işçilere bir konuşma yaptı. 16 Nisan'daki referandumun önemini anlatan Başkan Karabacak, işçilerden Evet için destek istedi ve şöyle konuştu: "Pazar günü ülkenin geleceğini ilgilendiren bir seçime gidiyoruz. Bu bir parti seçimi değil. Ülkenin geleceği ile ilgili bir seçim. Herkes istediği her partiye oy verebilir. Ama mesele memleket meselesi olunca buna dikkat etmek gerekiyor. Bu ülkede yaşayan herkes kardeştir. Evet diyen de Hayır diyen de bizim insanımızdır. Ayrım yapmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Bizim ortak paydamız vatanımızdır. Bu sistem iyi işlemiyor. Bundan herkes rahatsız. Bu sistemi değiştirmemiz gerekiyor. Bu sistemde Darbelerin, vesayetin, işsizliğin ve yoksulluğun olduğu dönemleri yaşadık. Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Evet diyeceğiz."
İŞÇİLERLE ÖĞLEN YEMEĞİNDE BULUŞAN DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK:

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, referandum için son düzlüğe girilirken tempoyu iyice arttırdı. Darıca'da bulunan bir tekstil fabrikasına giden Başkan Karabacak, işçilerle öğlen yemeği yedi, karanfil dağıttı. İşçilere de seslenen Karabacak, " Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Evet diyeceğiz." diye konuştu.

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ, KARANFİL DAĞITTI

 Pazar günü yapılacak referandum için oldukça yoğun bir çalışma içerisine giren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, son 3 gün kala tempoyu daha da yükseltti. Darıca'da sokak sokak gezen Başkan Karabacak, bu kez bir tekstil fabrikasında çalışanları ziyaret etti. Piri Reis Mahallesi'nde bulunan VİP Tekstil'e giden Başkan Karabacak, eşi Teslime Karabacak'la birlikte işçileri ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Başkan Karabacak karanfil hediye etti. Karabacak daha sonra işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET DİYECEĞİZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yemeğin ardından işçilere bir konuşma yaptı. 16 Nisan'daki referandumun önemini anlatan Başkan Karabacak, işçilerden Evet için destek istedi ve şöyle konuştu: "Pazar günü ülkenin geleceğini ilgilendiren bir seçime gidiyoruz. Bu bir parti seçimi değil. Ülkenin geleceği ile ilgili bir seçim. Herkes istediği her partiye oy verebilir. Ama mesele memleket meselesi olunca buna dikkat etmek gerekiyor. Bu ülkede yaşayan herkes kardeştir. Evet diyen de Hayır diyen de bizim insanımızdır. Ayrım yapmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Bizim ortak paydamız vatanımızdır. Bu sistem iyi işlemiyor. Bundan herkes rahatsız. Bu sistemi değiştirmemiz gerekiyor. Bu sistemde Darbelerin, vesayetin, işsizliğin ve yoksulluğun olduğu dönemleri yaşadık. Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Evet diyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.