Güldür yüzümüzü Menekşe!

Spor 15.03.2019 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güldür yüzümüzü Menekşe!

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 27.haftasında Pazar günü deplasmanda Kozan Belediyespor’a konuk olacak. Geçen hafta Artvin Hopaspor’u mağlup ederek şeytanın bacağını kıran mor beyazlılar, çıkışını bu maçta da sürdürerek kritik Adana deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. TUGAY VE KEMAL YOK Ligin ilk yarısında rakibiyle kendi sahasında 0-0 berabere kalan Gebzespor, moralli çıkacağı rövanş maçından alnını akıyla ayrılmak istiyor. Mor beyazlılarda sakatlığı bulunan kaleci Kemal Canlı ve sarı kart cezalısı Tugay Keleş, Kozan Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. İsmet Atlı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Tokat bölgesi C klasman hakemi Harun Toplar yönetecek.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ligin 27.haftasında Pazar günü deplasmanda Kozan Belediyespor’a konuk olacak. Geçen hafta Artvin Hopaspor’u mağlup ederek şeytanın bacağını kıran mor beyazlılar, çıkışını bu maçta da sürdürerek kritik Adana deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

TUGAY VE KEMAL YOK

Ligin ilk yarısında rakibiyle kendi sahasında 0-0 berabere kalan Gebzespor, moralli çıkacağı rövanş maçından alnını akıyla ayrılmak istiyor. Mor beyazlılarda sakatlığı bulunan kaleci Kemal Canlı ve sarı kart cezalısı Tugay Keleş, Kozan Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. İsmet Atlı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Tokat bölgesi C klasman hakemi Harun Toplar yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.