Gülen Türkiye'ye İade Edilebilir

20.02.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gülen Türkiye'ye İade Edilebilir

ABD Başkanı Donald Trump'ın AB Büyükelçisi adayı Ted Malloch; "Gülen'in iade edilebileceğini düşünüyorum" dedi.

ABD'nin yeni  Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi olması beklenen Profesör  Ted Malloch NTV'de gündeme dair soruları cevapladı.  Türkiye'nin iadesini talep ettiği FETÖ elebaşı  Fetullah Gülen'le ilgili de konuşan Malloch, "İade edilebileceğini düşünüyorum." dedi. "ABD İADEYİ NİÇİN YAPMASIN Kİ" Malloch, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bana çok önemli gelen bir nokta var. Yazın yaşanan olaylar, darbe girişimi bunlarla ilgili tüm bilgilere sahibiz. ABD sürecin sonunda iadeyi niçin yapmasın ki. "FETULLAH GÜLEN İADE EDİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM" Obama yönetiminde gerekli adımlar atılmamıştı. Bu örgütün Clinton Vakfı ile bağı olduğu suçlamaları yapılmıştı. Ancak Trump yönetiminde  Fethullah Gülen iade edilebilir diye düşünüyorum. Bence Türk Hükümeti'nin yaptığı bu talep Trump yönetimine de tekrarlanmalı."
ABD Başkanı Donald Trump'ın AB Büyükelçisi adayı Ted Malloch; "Gülen'in iade edilebileceğini düşünüyorum" dedi.

ABD'nin yeni  Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi olması beklenen Profesör  Ted Malloch NTV'de gündeme dair soruları cevapladı.  Türkiye'nin iadesini talep ettiği FETÖ elebaşı  Fetullah Gülen'le ilgili de konuşan Malloch, "İade edilebileceğini düşünüyorum." dedi.

"ABD İADEYİ NİÇİN YAPMASIN Kİ"

Malloch, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bana çok önemli gelen bir nokta var. Yazın yaşanan olaylar, darbe girişimi bunlarla ilgili tüm bilgilere sahibiz. ABD sürecin sonunda iadeyi niçin yapmasın ki.

"FETULLAH GÜLEN İADE EDİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Obama yönetiminde gerekli adımlar atılmamıştı. Bu örgütün Clinton Vakfı ile bağı olduğu suçlamaları yapılmıştı. Ancak Trump yönetiminde  Fethullah Gülen iade edilebilir diye düşünüyorum. Bence Türk Hükümeti'nin yaptığı bu talep Trump yönetimine de tekrarlanmalı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.