GÜLER, “ÇAYIROVA’DA “SÖZ GENÇLERDE”

Çayırova 02.11.2016 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜLER, “ÇAYIROVA’DA “SÖZ GENÇLERDE”

Birçok örnek projeye imza atan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yine büyük bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. Gerek sahada gerekse sosyal medya ile ilçe gençlerine sorular soracak olan AK gençler çalışmalara başladı. “Söz Gençlerde” sloganı ile yola çıkan AK Gençler bu proje ile gençlerin sorunlarını dinleyecek.

Birçok örnek projeye imza atan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yine büyük bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler “Söz Gençlerde” adlı projelerinden bahsederek, “Birçok örnek proje imza attık. Bunlardan en önemlisi gençlere daha çok hitap edeceğimiz “Söz Gençlerde” adlı projemiz olacak diye düşünüyorum.” Dedi. “GENÇLER ÇAYIROVA’DA NE GÖRMEK İSTİYOR?” Güler, “Söz gençlerde” adlı projelerinden bahsederek, “Bu projemizle birçok genç kardeşimize ulaşacağız. Şöyle ki, gerek saha da gerekse sosyal medya üzerinden ulaştığımız gençlere bu sefer kurmuş olduğumuz internet sitemiz üzerinden ulaşacağız. “www.sozgenclerde.com” olarak kurmuş olduğumuz internet sitemizde düşüncesi, partisi ne olursa olsun genç kardeşlerimiz ilçemizde ne istiyor onu öğrenmek amaçlı kurduk. Sitemiz üzerinden taleplerini dinlemek, sorularına cevap bulmak için bir takım anketler hazırladık. Bu anketlerde “bizden ne istiyorlar, ne bekliyorlar, AK Parti Gençlerini nasıl bilirler?, Dertleri Nelerdir?, Nasıl eğlenirler?, Fikirleri nelerdir? Gelecekle ilgili neler düşünür?, Çayırova ile ilgili projeleri var mıdır?” gibi birkaç sorular hazırlayarak hem bizden ne istediklerini öğrenmek istedik hem de kendimizi tanıttık.” Dedi. “TALEP ARTARSA SÜRE UZAYACAK” Projenin süresi hakkında da bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, İnternet sitemiz 1 aylık bir çalışma olacak. Eğer daha fazla talep gelirse süreyi uzatacağız. Süremiz dolduğunda ise gençlerden gelen istek ve taleplerini gerekli makamlara ileterek sorun, talep ve isteklerine çözüm bulmaya çalışacağız. Adeta genç kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için köprü görevini üstleneceğiz diyebilirim. Sadece sıkıntılarını da değil, hayallerini de dinleyeceğimiz genç kardeşlerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız.” Dedi. WEB ADRESİMİZDEN BİZE ULAŞIN Güler son olarak gençlerin kendilerine ulaşması için internet sitelerinin adresini vererek kendilerine nasıl ulaşmasını gerektiklerini söyledi. Güler, “www.sozgenclerde.com” adresine girerek formu doldurup bizlere ulaşabilir, hayallerinizi, sıkıntılarınızı, taleplerinizi ve daha birçok konuyu bizimle buradan paylaşabilirsiniz” dedi.
Birçok örnek projeye imza atan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yine büyük bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. Gerek sahada gerekse sosyal medya ile ilçe gençlerine sorular soracak olan AK gençler çalışmalara başladı. “Söz Gençlerde” sloganı ile yola çıkan AK Gençler bu proje ile gençlerin sorunlarını dinleyecek.

Birçok örnek projeye imza atan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları yine büyük bir projeye imza atmak için kolları sıvadı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler “Söz Gençlerde” adlı projelerinden bahsederek, “Birçok örnek proje imza attık. Bunlardan en önemlisi gençlere daha çok hitap edeceğimiz “Söz Gençlerde” adlı projemiz olacak diye düşünüyorum.” Dedi.

“GENÇLER ÇAYIROVA’DA NE GÖRMEK İSTİYOR?”

Güler, “Söz gençlerde” adlı projelerinden bahsederek, “Bu projemizle birçok genç kardeşimize ulaşacağız. Şöyle ki, gerek saha da gerekse sosyal medya üzerinden ulaştığımız gençlere bu sefer kurmuş olduğumuz internet sitemiz üzerinden ulaşacağız. “www.sozgenclerde.com” olarak kurmuş olduğumuz internet sitemizde düşüncesi, partisi ne olursa olsun genç kardeşlerimiz ilçemizde ne istiyor onu öğrenmek amaçlı kurduk. Sitemiz üzerinden taleplerini dinlemek, sorularına cevap bulmak için bir takım anketler hazırladık. Bu anketlerde “bizden ne istiyorlar, ne bekliyorlar, AK Parti Gençlerini nasıl bilirler?, Dertleri Nelerdir?, Nasıl eğlenirler?, Fikirleri nelerdir? Gelecekle ilgili neler düşünür?, Çayırova ile ilgili projeleri var mıdır?” gibi birkaç sorular hazırlayarak hem bizden ne istediklerini öğrenmek istedik hem de kendimizi tanıttık.” Dedi.

“TALEP ARTARSA SÜRE UZAYACAK”

Projenin süresi hakkında da bilgi veren AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, İnternet sitemiz 1 aylık bir çalışma olacak. Eğer daha fazla talep gelirse süreyi uzatacağız. Süremiz dolduğunda ise gençlerden gelen istek ve taleplerini gerekli makamlara ileterek sorun, talep ve isteklerine çözüm bulmaya çalışacağız. Adeta genç kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için köprü görevini üstleneceğiz diyebilirim. Sadece sıkıntılarını da değil, hayallerini de dinleyeceğimiz genç kardeşlerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız.” Dedi.

WEB ADRESİMİZDEN BİZE ULAŞIN

Güler son olarak gençlerin kendilerine ulaşması için internet sitelerinin adresini vererek kendilerine nasıl ulaşmasını gerektiklerini söyledi. Güler, “www.sozgenclerde.com” adresine girerek formu doldurup bizlere ulaşabilir, hayallerinizi, sıkıntılarınızı, taleplerinizi ve daha birçok konuyu bizimle buradan paylaşabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.