Gülümseten Klinik NOVADENT Açıldı

Darıca 02.02.2019 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gülümseten Klinik NOVADENT Açıldı

Darıca'da törenle hizmete giren NOVADENT, ağız ve diş sağlığı üzerine bölge halkına hizmet verecek.

Yoğun bir katılımla düzenlenen polikliniğin açılış töreninde kurdeleyi, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün,  Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Darıca G.B Eski Başkanı Halil Akbaşoğlu, bölgemizde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları temsilcileri iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. ULUSLARARASI STANDARTLARDA BİR POLİKLİNİK Darıca'da 850 metrekare alanda tüm diş hekimliği uzmanlık dallarında uluslararası standartlarda son teknolojik imkanları kullanarak hastalara sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen Özel NOVADENT Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde, implantoloji, ağız-diş-çene cerrahisi, ortodonti, konservatif tedavi, endodontik tedavi, estetik diş hekimliği, protetik diş tedavisi, periodontoloji ve pedodonti hizmetleri veriliyor. Özel NOVADENT Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Es açılış konuşmasında, Çayırova ve Gebze'de de diş sağlığı üzerine klinik ve hastane açılışlarını gerçekleştirme hedefinde olduklarını ifade etti. Bölgeye hem ekonomik hem istihdam hem de sağlık katkısı yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarınıda ifade ederek katılım sağlayan konuklara teşekkür etti.  BU DÖNEMDE YATIRIM ÇOK DAHA ÖZEL Kurdele kesim öncesinde açılış törenine katılan davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Bölgeye değer katacak bu kliniğin açılışında olmaktan mutluyum. Ekonominin yaşadığımız bu süreç içindeki dalgalı konumunda girişimcilik ve yatırımları hayata geçirmek çok önemli. Bu nedenle işyeri sahiplerini tebrik ederim. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile inşallah çalışmaları ve yatırımları büyüyerek bir ivme kazanır."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca'da törenle hizmete giren NOVADENT, ağız ve diş sağlığı üzerine bölge halkına hizmet verecek.

Yoğun bir katılımla düzenlenen polikliniğin açılış töreninde kurdeleyi, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün,  Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tunalı, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Darıca G.B Eski Başkanı Halil Akbaşoğlu, bölgemizde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları temsilcileri iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.


ULUSLARARASI STANDARTLARDA BİR POLİKLİNİK
Darıca'da 850 metrekare alanda tüm diş hekimliği uzmanlık dallarında uluslararası standartlarda son teknolojik imkanları kullanarak hastalara sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen Özel NOVADENT Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde, implantoloji, ağız-diş-çene cerrahisi, ortodonti, konservatif tedavi, endodontik tedavi, estetik diş hekimliği, protetik diş tedavisi, periodontoloji ve pedodonti hizmetleri veriliyor. Özel NOVADENT Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Es açılış konuşmasında, Çayırova ve Gebze'de de diş sağlığı üzerine klinik ve hastane açılışlarını gerçekleştirme hedefinde olduklarını ifade etti. Bölgeye hem ekonomik hem istihdam hem de sağlık katkısı yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarınıda ifade ederek katılım sağlayan konuklara teşekkür etti. 

BU DÖNEMDE YATIRIM ÇOK DAHA ÖZEL

Kurdele kesim öncesinde açılış törenine katılan davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Bölgeye değer katacak bu kliniğin açılışında olmaktan mutluyum. Ekonominin yaşadığımız bu süreç içindeki dalgalı konumunda girişimcilik ve yatırımları hayata geçirmek çok önemli. Bu nedenle işyeri sahiplerini tebrik ederim. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile inşallah çalışmaları ve yatırımları büyüyerek bir ivme kazanır."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.