GÜNDOĞDU'NUN MUTLU GÜNÜ

Gebze (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.01.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜNDOĞDU'NUN MUTLU GÜNÜ

Tiyatro Roza'da Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu’nun mutlu günü. Zuhal - Bayram Gündoğdu çiftinin bir çocukları daha oldu. Zuhal & Bayram Gündoğdu çifti bugün sabah saatlerinde Darıca Özel Hospitalpark Hastanesi’nde evlatlarını kucağına aldı. Yunus Aras adında bir oğulları olan ve ikinci kez erkek evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Zuhal & Bayram Gündoğdu çiftinin mutlulukları gözlerinden adeta okunuyordu. s SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI Tiyatro Roza'da Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu sosyal paylaşım sitesi Facebooktan  “Ve mutlu son.  Hoş geldin Yusuf Talha. Yunus Aras abi oldu. Rabbim sen vatana, millete hayırlı bir evlat olmasını nasip et. Sen Yusuf’umuzu İslam’a bağışla. Âmin” diyerek paylaştı. 

Tiyatro Roza'da Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu’nun mutlu günü. Zuhal - Bayram Gündoğdu çiftinin bir çocukları daha oldu. Zuhal & Bayram Gündoğdu çifti bugün sabah saatlerinde Darıca Özel Hospitalpark Hastanesi’nde evlatlarını kucağına aldı.

Yunus Aras adında bir oğulları olan ve ikinci kez erkek evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Zuhal & Bayram Gündoğdu çiftinin mutlulukları gözlerinden adeta okunuyordu. s

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Tiyatro Roza'da Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu sosyal paylaşım sitesi Facebooktan  “Ve mutlu son.  Hoş geldin Yusuf Talha. Yunus Aras abi oldu. Rabbim sen vatana, millete hayırlı bir evlat olmasını nasip et. Sen Yusuf’umuzu İslam’a bağışla. Âmin” diyerek paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.