Güneydoğu Köşker'e Dua Ediyor

Gebze 03.04.2017 - 21:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güneydoğu Köşker'e Dua Ediyor

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi, 36 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan  Silvan Belediyesi, 36 okula spor malzemesi desteğinde bulundu. Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Adem Çelik, Okulumda Spor Yapıyorum Projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi yardımından bulunduklarını belirtti. Yardım malzemelerinin  Silvan ile kardeş belediye olan  Gebze Belediyesi tarafından gönderildiğini aktaran Çelik, "Sporla uğraşan gençlerimiz, çocuklarımız bilsin ki imkanlarımız dahilinde her türlü spor faaliyetlerin yanındayız ve imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile kardeş  Gebze Belediyesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Silvan Belediyesi, 36 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan  Silvan Belediyesi, 36 okula spor malzemesi desteğinde bulundu.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Adem Çelik, Okulumda Spor Yapıyorum Projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi yardımından bulunduklarını belirtti.

Yardım malzemelerinin  Silvan ile kardeş belediye olan  Gebze Belediyesi tarafından gönderildiğini aktaran Çelik, "Sporla uğraşan gençlerimiz, çocuklarımız bilsin ki imkanlarımız dahilinde her türlü spor faaliyetlerin yanındayız ve imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile kardeş  Gebze Belediyesine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.