Güvenç muhtar adayı oldu

Gebze 02.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güvenç muhtar adayı oldu

Bölgemiz medyasının sevilen spor muhabirlerinden biri olan Gebze Gazetesi spor muhabiri Refik Sıla Güvenç, Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nden muhtar adayı olacağını açıkladı.

Bölgemiz medyasının sevilen spor muhabirlerinden biri olan Gebze Gazetesi spor muhabiri Refik Sıla Güvenç, Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nden muhtar adayı olacağını açıkladı. Güvenç sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamanın ardından 31 Mart´ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalarına başladı. MEDYA VE SİYASİLERDEN BÜYÜK DESTEK Sporun yanı sıra, kültür ve sanat üzerine kaleme aldığı yazıları ile bölgemiz basınında farklı bir okuyucu kitlesine sahip olan Refik Sıla Güvenç´in muhtar adaylığı açıklamasının ardından medya dünyasından ve siyasi çevrelerden büyük destek aldığı gelen bilgiler arasında. Çalışkan yapısı, beyefendi duruşu ve sorunlara olan pozitif bakış açısı ile farklı bir mahalle muhtarı profili çizmeye aday olan meslektaşımıza başarılar diliyoruz.
Bölgemiz medyasının sevilen spor muhabirlerinden biri olan Gebze Gazetesi spor muhabiri Refik Sıla Güvenç, Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nden muhtar adayı olacağını açıkladı.

Bölgemiz medyasının sevilen spor muhabirlerinden biri olan Gebze Gazetesi spor muhabiri Refik Sıla Güvenç, Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nden muhtar adayı olacağını açıkladı. Güvenç sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamanın ardından 31 Mart´ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalarına başladı.

MEDYA VE SİYASİLERDEN BÜYÜK DESTEK

Sporun yanı sıra, kültür ve sanat üzerine kaleme aldığı yazıları ile bölgemiz basınında farklı bir okuyucu kitlesine sahip olan Refik Sıla Güvenç´in muhtar adaylığı açıklamasının ardından medya dünyasından ve siyasi çevrelerden büyük destek aldığı gelen bilgiler arasında. Çalışkan yapısı, beyefendi duruşu ve sorunlara olan pozitif bakış açısı ile farklı bir mahalle muhtarı profili çizmeye aday olan meslektaşımıza başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.