Hac kuraları çekildi

03.03.2016 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hac kuraları çekildi

Kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının aylardır heyecanla beklediği hac kuraları çekildi.

Kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının aylardır heyecanla beklediği hac kuraları çekildi.   18-27 Ocak tarihleri arasında yapılan başvuruların sonrasında Kocaeli’den hacca gitmek için 13.535 kişi yeni kayıt yaptırdı. Geçen yıldan kalan 25.376 hacı adayının kaydı da otomatik olarak yenilendi. İlimizden bu yıl kutsal topraklara gitmek isteyen 38.902 kişi arasından, Kocaeli’nin kontenjanına düşen miktar kadarı, bugün Ankara’da yapılan kurayla netleşti. Kura çekimi sonrası, kesin kayıtlar 7-18 Mart tarihleri arasında yapılacak.   ELEKTRONİK ORTAMDA Milyonlarca hacı adayının beklediği Hac kuraları çekildi. Heyecanla bekleyişin sona erdiği hac kura çekiliş sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığında, bilgisayar ortamında, basın ve kamuoyuna açık yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda elektronik ortamda yapılan kura çekim töreni, salonu dolduran ve ekranları başında bu heyecana eşlik eden hacı adaylarının yoğun ilgisiyle çekildi.   SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN  
Kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının aylardır heyecanla beklediği hac kuraları çekildi.

Kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının aylardır heyecanla beklediği hac kuraları çekildi.

 

18-27 Ocak tarihleri arasında yapılan başvuruların sonrasında Kocaeli’den hacca gitmek için 13.535 kişi yeni kayıt yaptırdı. Geçen yıldan kalan 25.376 hacı adayının kaydı da otomatik olarak yenilendi. İlimizden bu yıl kutsal topraklara gitmek isteyen 38.902 kişi arasından, Kocaeli’nin kontenjanına düşen miktar kadarı, bugün Ankara’da yapılan kurayla netleşti. Kura çekimi sonrası, kesin kayıtlar 7-18 Mart tarihleri arasında yapılacak.

 

ELEKTRONİK ORTAMDA

Milyonlarca hacı adayının beklediği Hac kuraları çekildi. Heyecanla bekleyişin sona erdiği hac kura çekiliş sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığında, bilgisayar ortamında, basın ve kamuoyuna açık yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı konferans salonunda elektronik ortamda yapılan kura çekim töreni, salonu dolduran ve ekranları başında bu heyecana eşlik eden hacı adaylarının yoğun ilgisiyle çekildi.

 

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.