Hacdan ilk fotoğraflar

Gündem 27.07.2020 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hacdan ilk fotoğraflar

Bu yıl hacı olma şansını elde edenler Mekke'ye ulaşmaya başlarken, yollarda ve havalimanlarında olağanüstü önlemler göze çarpıyor. Hac kararı yalnızca Suudi Arabistan'da değil Kenya'dan Pakistan'a birçok şirketin batmasına yol açtı. Suudi Arabistan'da bugüne kadar 266 bin Covid-19 testi pozitif sonuç verdi, 2 bin 733 insan yaşamını yitirdi. Gözler, her yıl milyonlarca Müslümanın katıldığı Hac organizasyonuna çevrildi. Riyad yönetimi ise Haziran ayında bu yıl için yurt dışından hacı kabul edilmeyeceğini resmen ilan etti. Geçen hafta Kabe'nin örtüsü değiştirildi ve son hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl hacı olma şansını elde edenler Mekke'ye ulaşmaya başlarken, yollarda ve havalimanlarında olağanüstü önlemler göze çarpıyor. Hac kararı yalnızca Suudi Arabistan'da değil Kenya'dan Pakistan'a birçok şirketin batmasına yol açtı.

Suudi Arabistan'da bugüne kadar 266 bin Covid-19 testi pozitif sonuç verdi, 2 bin 733 insan yaşamını yitirdi. Gözler, her yıl milyonlarca Müslümanın katıldığı Hac organizasyonuna çevrildi. Riyad yönetimi ise Haziran ayında bu yıl için yurt dışından hacı kabul edilmeyeceğini resmen ilan etti. Geçen hafta Kabe'nin örtüsü değiştirildi ve son hazırlıklar tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.