‘’Hak eden kazansın’’

Spor 07.11.2018 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Hak eden kazansın’’

ASLEN NEVŞEHİRLİ OLAN BAŞKAN KÖŞKER, DOSTÇA BİR MAÇ BEKLİYOR

Önceki gün Gebzespor’u ziyaret ederek önce oyuncular ile toplantı yapan, ardından antrenmanı takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, antrenman öncesinde Gebzespor Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Gebze’nin Tarihi Su Dolabı’nı mor beyazlı futbolcular ile birlikte incelerken, basın mensuplarıyla sohbet etti. DOSTÇE VE CENTİLMENCE GEÇSİN Aslen Nevşehirli olan ve Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Nevşehir Belediyespor maçı ilgili düşüncelerini belirten başkan Köşker, karşılaşmanın dostça ve centilmence geçeceğini inandığını belirtti. Futbolun bir seyir oyunu olduğunu ve maçı hak edenin kazanmasını isteyen Köşker, her iki takıma da başarı temennisinde bulundu.
ASLEN NEVŞEHİRLİ OLAN BAŞKAN KÖŞKER, DOSTÇA BİR MAÇ BEKLİYOR

Önceki gün Gebzespor’u ziyaret ederek önce oyuncular ile toplantı yapan, ardından antrenmanı takip eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, antrenman öncesinde Gebzespor Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Gebze’nin Tarihi Su Dolabı’nı mor beyazlı futbolcular ile birlikte incelerken, basın mensuplarıyla sohbet etti.

DOSTÇE VE CENTİLMENCE GEÇSİN

Aslen Nevşehirli olan ve Pazar günü oynanacak olan Gebzespor-Nevşehir Belediyespor maçı ilgili düşüncelerini belirten başkan Köşker, karşılaşmanın dostça ve centilmence geçeceğini inandığını belirtti. Futbolun bir seyir oyunu olduğunu ve maçı hak edenin kazanmasını isteyen Köşker, her iki takıma da başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.