"Hal binası Gebze'ye yakışmıyor"

Gebze 04.05.2016 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

"Hal binası Gebze'ye yakışmıyor"

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze'ye yakışmayan tek yerin hal binası olduğunu söyledi.

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır açıklamalarda bulundu. Gebze Sebze ve Meyve Hali ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun bir babalık yapması gerektiğini belirten  Erattır, şunları söyledi: “Gebze’ye yakışmayan tek yer bu haldir. Gebze’deki esnaflar olarak bizler İzmit’teki hal yeri  gibi bir hal istiyoruz. Gebze’deki hal yerinin küçük olması nedeniyle vatandaşlar başka yerlere gidip alışverişi yapıyorlar.  'HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLER VAR' Yetkililerin bu konuya biran önce eğilmesi gerekiyor. Hal yetersizliğinden dolayı her yerde boş kasalar ve hoş olmayan görüntüler var. Hal'in şehir içinde kalmasından dolayı sürekli trafik sıkışıklığı oluyor. Yeni bir hal artık şart oldu. Tuzla’da yapılan ve Erenköy halinin taşınacağı yerle birleşmek istiyoruz” 'HAKSIZ ÜCRET ALINIYOR' İzmit'teki halde giriş ve çıkışlardan ücret alınmadığını kaydeden Başkan Erattır, “İzmit’teki halde giriş-çıkışlardan ücret alınmıyor. Gebze’de ise haksız olarak ücret alınılıyor. Hale gelen esnaftan giriş-çıkış ücreti olarak 6 TL para alınılıyor. Alınan bu ücretlerin kaldırılacağı söylenmişti. Ancak hala kaldırılmadı” diye konuştu. Erattır ayrıca belediyelerle ilgili iple bağlama, bağırma, kayıt dışılığa karşı, etiket ve zamanında tezgâhların toplanmasıyla ilgili olarak bir protokol imzalayacaklarını da sözlerine ekledi. 
Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze'ye yakışmayan tek yerin hal binası olduğunu söyledi.

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Ziyaettin Erattır açıklamalarda bulundu. Gebze Sebze ve Meyve Hali ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun bir babalık yapması gerektiğini belirten  Erattır, şunları söyledi: “Gebze’ye yakışmayan tek yer bu haldir. Gebze’deki esnaflar olarak bizler İzmit’teki hal yeri  gibi bir hal istiyoruz. Gebze’deki hal yerinin küçük olması nedeniyle vatandaşlar başka yerlere gidip alışverişi yapıyorlar. 

'HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLER VAR'

Yetkililerin bu konuya biran önce eğilmesi gerekiyor. Hal yetersizliğinden dolayı her yerde boş kasalar ve hoş olmayan görüntüler var. Hal'in şehir içinde kalmasından dolayı sürekli trafik sıkışıklığı oluyor. Yeni bir hal artık şart oldu. Tuzla’da yapılan ve Erenköy halinin taşınacağı yerle birleşmek istiyoruz”

'HAKSIZ ÜCRET ALINIYOR'

İzmit'teki halde giriş ve çıkışlardan ücret alınmadığını kaydeden Başkan Erattır, “İzmit’teki halde giriş-çıkışlardan ücret alınmıyor. Gebze’de ise haksız olarak ücret alınılıyor. Hale gelen esnaftan giriş-çıkış ücreti olarak 6 TL para alınılıyor. Alınan bu ücretlerin kaldırılacağı söylenmişti. Ancak hala kaldırılmadı” diye konuştu. Erattır ayrıca belediyelerle ilgili iple bağlama, bağırma, kayıt dışılığa karşı, etiket ve zamanında tezgâhların toplanmasıyla ilgili olarak bir protokol imzalayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.