Halk O Tokadı Atacak

Darıca 13.04.2017 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halk O Tokadı Atacak

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Referandum seçimi öncesi vatandaşlara “EVET” Çağrısı yaptı. Başkan Bıyık, “Geleceğimiz için, Çocuklarımız için, Güçlü Türkiye için Evet diyelim” dedi.

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Referanduma günler kaldığını dile getiren Muzaffer Bıyık şu açıklamayı yaptı: “Ülkemiz AK Parti iktidarımızla birlikte büyük bir ivme kazanmış, ülkemiz çok büyük hizmetler almıştır. Halka hizmet Hakka Hizmettir anlayışı ile Ülkemizin Çağdaş Medeniyetler seviyesine çıkması, Ekonomik olarak özgür, güçlü bir ülke olması için AK Parti ailesi olarak her zaman büyük bir özveri ile çalışmış ve çalışmaya da devam ediyoruz. Biz halkımızın bize verdiği iktidar görevini onlara layık bir şekilde, çalışarak ve üreterek devam ediyoruz. Bu bağlamda ülkemiz ince bir çizgi üzerinden geçmekte, İç ve dış mihraklar ülkemiz üzerinde her türlü emellerini gerçekleştirmek için varları ve yokları ile çalışmaktadırlar.”   ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN “EVET” “AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeni Bir Anayasa yapılmış, Ülkenin daha işlevsel hale gelebilmesi ve Karaların daha hızlı alınabilmesi için halkımızın desteği ile Cumhurbaşkanlığı sistemi halkımızın oyuna sunulmuştur. Pazar günü gerçekleştireceğimiz Referandum oylaması bir parti oylaması değildir. Bu oylama ülkemizin daha da büyümesi ve Lider Türkiye olması için gerçekleştirilecek bir oylamadır. Çocuklarımız için, Geleceğimiz İçin, Güçlü ve Lider Türkiye için sandıkta oyunuzu Evet oyundan yana kullanarak, Yükselen Türkiye’ye güç katmanızı istiyoruz. Sizin EVET oyunuz bu ülkenin geleceği demektir. Öyle inanıyor ve Umut ediyorum ki; Halkımız tercihini EVET’ten yana kullanarak, İç ve dış düşmanlarımıza en büyük tokadı atacaktır. EVET, Hepimize kazandıracak ve İnşallah ülkemiz sizlerin desteği ile kısa sürede dünyanın sayılı güçlü ülkeleri arasında yer alacaktır. Tüm vatandaşlarımızı sandıkta EVET’ e davet ediyoruz.”   BIYIK OYUNU HALİDE EDİP’TE KULLANACAK Öte yandan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Pazar günü gerçekleşecek olan Referandumda oyunu ise Darıca Emek Mahallesi’nde bulunan Halide Edip Adıvar ilk Okulu’nda kullanacak.  Başkan Bıyık, Sabah erken eşiyle Oy kullandıktan sonra tüm gün Darıca’da okulları gezerek sandıklar hakkında bilgi alacak.  
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Referandum seçimi öncesi vatandaşlara “EVET” Çağrısı yaptı. Başkan Bıyık, “Geleceğimiz için, Çocuklarımız için, Güçlü Türkiye için Evet diyelim” dedi.

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Referanduma günler kaldığını dile getiren Muzaffer Bıyık şu açıklamayı yaptı: “Ülkemiz AK Parti iktidarımızla birlikte büyük bir ivme kazanmış, ülkemiz çok büyük hizmetler almıştır. Halka hizmet Hakka Hizmettir anlayışı ile Ülkemizin Çağdaş Medeniyetler seviyesine çıkması, Ekonomik olarak özgür, güçlü bir ülke olması için AK Parti ailesi olarak her zaman büyük bir özveri ile çalışmış ve çalışmaya da devam ediyoruz. Biz halkımızın bize verdiği iktidar görevini onlara layık bir şekilde, çalışarak ve üreterek devam ediyoruz. Bu bağlamda ülkemiz ince bir çizgi üzerinden geçmekte, İç ve dış mihraklar ülkemiz üzerinde her türlü emellerini gerçekleştirmek için varları ve yokları ile çalışmaktadırlar.”

 

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN “EVET”

“AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Yeni Bir Anayasa yapılmış, Ülkenin daha işlevsel hale gelebilmesi ve Karaların daha hızlı alınabilmesi için halkımızın desteği ile Cumhurbaşkanlığı sistemi halkımızın oyuna sunulmuştur. Pazar günü gerçekleştireceğimiz Referandum oylaması bir parti oylaması değildir. Bu oylama ülkemizin daha da büyümesi ve Lider Türkiye olması için gerçekleştirilecek bir oylamadır. Çocuklarımız için, Geleceğimiz İçin, Güçlü ve Lider Türkiye için sandıkta oyunuzu Evet oyundan yana kullanarak, Yükselen Türkiye’ye güç katmanızı istiyoruz. Sizin EVET oyunuz bu ülkenin geleceği demektir. Öyle inanıyor ve Umut ediyorum ki; Halkımız tercihini EVET’ten yana kullanarak, İç ve dış düşmanlarımıza en büyük tokadı atacaktır. EVET, Hepimize kazandıracak ve İnşallah ülkemiz sizlerin desteği ile kısa sürede dünyanın sayılı güçlü ülkeleri arasında yer alacaktır. Tüm vatandaşlarımızı sandıkta EVET’ e davet ediyoruz.”

 

BIYIK OYUNU HALİDE EDİP’TE KULLANACAK

Öte yandan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Pazar günü gerçekleşecek olan Referandumda oyunu ise Darıca Emek Mahallesi’nde bulunan Halide Edip Adıvar ilk Okulu’nda kullanacak.  Başkan Bıyık, Sabah erken eşiyle Oy kullandıktan sonra tüm gün Darıca’da okulları gezerek sandıklar hakkında bilgi alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.