Halkın takımı Gebzespor sevgi saçtı

Spor 24.11.2017 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halkın takımı Gebzespor sevgi saçtı

MOR BEYAZLILAR ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE İKİ ÖNEMLİ ZİYARET YAPTI

Halkın takımı Gebzespor, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle önce Çayırova Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nu, ardından ise Çayırova Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek örnek teşkil edecek önemli bir adım daha attı. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa koşan lider Gebzespor, sadece sportif başarı odaklı olmadığını göstermeye devam ediyor. Her daim halka bütünleşmeyi kendine amaç edinen Gebzespor camiası, bugün çok anlamlı iki ziyaret gerçekleştirdi. Mor beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle önce Çayırova Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nu ziyaret ederek, hem bu okulda görev yapan öğretmenlerin özel gününü kutladı, hem de Gebzesporlu futbolcuları görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşayan minik öğrencileri kucakladılar. GEBZESPOR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Öğretmenler odasına giderek Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan mor beyazlı futbolcular, özel olarak hazırlattıkları Gebzespor formalarını ve mor beyaz çiçekleri öğretmenlere takdim ettiler. Gebzespor’un bu güzel jesti sonrasında mutluluklarını gizleyemeyen öğretmenler, Gebzespor yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına teşekkür ederek Mor Menekşeler’e şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde bulundular. SEVGİ EVLERİNDE GEBZESPOR COŞKUSU Okul ziyaretinin ardından Gebzespor’un ikinci durağı Çayırova Sevgi Evleri oldu. Çayırova Belediye eski başkanı Dr. Faruk Taşçı’nın müdürlüğünü yaptığı Çayırova Sevgi Evleri’ne anlamlı bir ziyarette bulunan mor beyazlılar, burada yaşayan çocuklarla kucaklaştı. Her çocuğun isminin yazılı olduğu Gebzespor formalarını çocuklara hediye eden Gebzesporlu futbolcular, ardından sevgi evlerini dolaşarak minik çocuklarla sohbet etti. AYRINTILAR VE TÜM FOTOĞRAFLAR YARIN HEDEF GAZETESİNDE 
MOR BEYAZLILAR ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE İKİ ÖNEMLİ ZİYARET YAPTI

Halkın takımı Gebzespor, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle önce Çayırova Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nu, ardından ise Çayırova Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek örnek teşkil edecek önemli bir adım daha attı.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa koşan lider Gebzespor, sadece sportif başarı odaklı olmadığını göstermeye devam ediyor. Her daim halka bütünleşmeyi kendine amaç edinen Gebzespor camiası, bugün çok anlamlı iki ziyaret gerçekleştirdi. Mor beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle önce Çayırova Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nu ziyaret ederek, hem bu okulda görev yapan öğretmenlerin özel gününü kutladı, hem de Gebzesporlu futbolcuları görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşayan minik öğrencileri kucakladılar.

GEBZESPOR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Öğretmenler odasına giderek Öğretmen Şevket Özay İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan mor beyazlı futbolcular, özel olarak hazırlattıkları Gebzespor formalarını ve mor beyaz çiçekleri öğretmenlere takdim ettiler. Gebzespor’un bu güzel jesti sonrasında mutluluklarını gizleyemeyen öğretmenler, Gebzespor yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına teşekkür ederek Mor Menekşeler’e şampiyonluk yolunda başarı dileklerinde bulundular.

SEVGİ EVLERİNDE GEBZESPOR COŞKUSU

Okul ziyaretinin ardından Gebzespor’un ikinci durağı Çayırova Sevgi Evleri oldu. Çayırova Belediye eski başkanı Dr. Faruk Taşçı’nın müdürlüğünü yaptığı Çayırova Sevgi Evleri’ne anlamlı bir ziyarette bulunan mor beyazlılar, burada yaşayan çocuklarla kucaklaştı. Her çocuğun isminin yazılı olduğu Gebzespor formalarını çocuklara hediye eden Gebzesporlu futbolcular, ardından sevgi evlerini dolaşarak minik çocuklarla sohbet etti.

AYRINTILAR VE TÜM FOTOĞRAFLAR YARIN HEDEF GAZETESİNDE 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.