HANGİ KURUMDAN KAÇ KİŞİ AÇIĞA ALINDI? SAYI ARTIYOR!

Kocaeli 27.07.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HANGİ KURUMDAN KAÇ KİŞİ AÇIĞA ALINDI? SAYI ARTIYOR!

FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ederken Gülen Cemaati’ne yakın isimlerde bir bir kamudan tasfiye ediliyor.

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardından hükümet, paralel yapıya yakın isimleri devletin her kademesinden silmek için sıkı bir çalışma içerisinde. Kamuda açığa alınanların sayısı her geçen gün artıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açığa alınanların sayısı 792’e yükseldi.   Adalet Bakanlığı Kocaeli (Hakim-Savcı) 41 Adalet Bakanlığı Gebze (Hakim-Savcı) 25 Donanma Komutanlığı (Hakim-Savcı) 6 Tank Birliği 24 Donanma Komutanlığı 47 Deniz Hava Meydan Komutanlığı 1 Kandıra Motorize Birliği 30 İl Emniyet Müdürlüğü 105 Valilik 4 İl Jandarma Komutanlığı 16 İl Milli Eğitim Müdürlüğü 792 İl Göç İdaresi 1 Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı 18 Kocaeli Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı 5 Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müd. 2 Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 17 Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü 1 sivil ( İstifa etmiş üsteğmen) 0 Cengiz Topel Hava Liman Müdürlüğü 8 Kocaeli Gar Müdürlüğü 1 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 5 Mahalli İdareler (Belediyeler) 40 Üniversiteler 19 İl Müftülüğü 12 PTT Baş Müdürlüğü 1 MTA Marmara Bölge Müdürlüğü 1 Bilimsanayi ve Teknoloji Müdürlüğü 1 GENEL TOPLAM 1223
FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ederken Gülen Cemaati’ne yakın isimlerde bir bir kamudan tasfiye ediliyor.

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardından hükümet, paralel yapıya yakın isimleri devletin her kademesinden silmek için sıkı bir çalışma içerisinde. Kamuda açığa alınanların sayısı her geçen gün artıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açığa alınanların sayısı 792’e yükseldi.

 

Adalet Bakanlığı Kocaeli (Hakim-Savcı)

41

Adalet Bakanlığı Gebze (Hakim-Savcı)

25

Donanma Komutanlığı (Hakim-Savcı)

6

Tank Birliği

24

Donanma Komutanlığı

47

Deniz Hava Meydan Komutanlığı

1

Kandıra Motorize Birliği

30

İl Emniyet Müdürlüğü

105

Valilik

4

İl Jandarma Komutanlığı

16

İl Milli Eğitim Müdürlüğü

792

İl Göç İdaresi

1

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı

18

Kocaeli Vergi Denetim Kurulu A Grup Başkanlığı

5

Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müd.

2

Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

17

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü

1

sivil ( İstifa etmiş üsteğmen)

0

Cengiz Topel Hava Liman Müdürlüğü

8

Kocaeli Gar Müdürlüğü

1

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü

5

Mahalli İdareler (Belediyeler)

40

Üniversiteler

19

İl Müftülüğü

12

PTT Baş Müdürlüğü

1

MTA Marmara Bölge Müdürlüğü

1

Bilimsanayi ve Teknoloji Müdürlüğü

1

GENEL TOPLAM

1223

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.