Hartamacı: Birlikte başaracağız!

Çayırova 27.11.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hartamacı: Birlikte başaracağız!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrılmasıyla, görevi bir süredir vekaleten yürüten Çetin Hartamacı asaleten İlçe Başkanlığı’na atandı.

İlçe Başkanı Hartamacı yaptığı ilkj değerlendirmelerde “Bir süredir vekaleten yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanlığı görevine Asaleten  atanmam da katkısı, emeği olan yönetim kurulu ve partimin yönetim kademesine de  şükranlarımı sunarım.”dedi. ONURLU VE ZOR BİR GÖREV Seçim sürecine değinen Hartamacı, “Yerel seçimlerde ilçe başkanı olmanın ağırlığının bilincindeyim bu görevi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı sorumluluğuna yakışır ve yol arkadaşlarımın desteği örgütümüzün azimli çalışmasıyla Çayırova’da Belediye Başkanlığını Sosyal Demokrat bir Belediye programıyla Çayırova’lı yurttaşlara hizmet etmenin onuru hedefimiz olacaktır. Her kademede dürüst yönetim ve açık toplumu yaşama geçirmek felsefemiz olacaktır. Yolsuzluk, yoksulluk olduğu gerçeğini anlatan inançla amaç insanca yaşamak tüm farklılıkların değerimiz olduğu bir Çayırova’yı birlikte kucaklama idealimizden asla taviz vermeyeceğiz. Neler yapabilirizi hedefleyerek madde madde tespit ederek hedefe yürüyeceğiz. Birlikte başaracağız. Asla agresif ve önyargılı olmayacağız Çayırovalı için en iyisini yapmanın onuru bize yeter.” dedi.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrılmasıyla, görevi bir süredir vekaleten yürüten Çetin Hartamacı asaleten İlçe Başkanlığı’na atandı.

İlçe Başkanı Hartamacı yaptığı ilkj değerlendirmelerde “Bir süredir vekaleten yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe başkanlığı görevine Asaleten  atanmam da katkısı, emeği olan yönetim kurulu ve partimin yönetim kademesine de  şükranlarımı sunarım.”dedi.

ONURLU VE ZOR BİR GÖREV

Seçim sürecine değinen Hartamacı, “Yerel seçimlerde ilçe başkanı olmanın ağırlığının bilincindeyim bu görevi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı sorumluluğuna yakışır ve yol arkadaşlarımın desteği örgütümüzün azimli çalışmasıyla Çayırova’da Belediye Başkanlığını Sosyal Demokrat bir Belediye programıyla Çayırova’lı yurttaşlara hizmet etmenin onuru hedefimiz olacaktır. Her kademede dürüst yönetim ve açık toplumu yaşama geçirmek felsefemiz olacaktır. Yolsuzluk, yoksulluk olduğu gerçeğini anlatan inançla amaç insanca yaşamak tüm farklılıkların değerimiz olduğu bir Çayırova’yı birlikte kucaklama idealimizden asla taviz vermeyeceğiz. Neler yapabilirizi hedefleyerek madde madde tespit ederek hedefe yürüyeceğiz. Birlikte başaracağız. Asla agresif ve önyargılı olmayacağız Çayırovalı için en iyisini yapmanın onuru bize yeter.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.