Hasan Soba’dan sosyal medya uyarısı

Siyaset 29.09.2020 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hasan Soba’dan sosyal medya uyarısı

Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba yaptığı açıklamada, partililerin gündeme sosyal medya destek vermesinin çok önemli olduğu uyarısında bulunarak, milli hesapların seferberliğine davet etti. Soba yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Son günlerde ülkemizde ve çevre komşularımızda gündem yoğun. Rabbim başta ülkemiz olmak üzere kardeş dost tüm ülkelerimizin yardımcısı olsun. Tüm hamlelerimizde muvaffak olmayı nasip etsin inşallah. Bu yoğun dönemde sosyal medyada da bizlerin desteği çok önemli. Birbirimizi ve halkımızı her an doğru ve taze haberlerle bilgilendirmek hepimizin boynu borcu. Liderimizin de önemle üzerinde durduğu milli hesapların seferberliğine hepinizi davet ediyorum. Twitter, facebook ve instagram hesaplarımızdaki paylaşımlarımız çok önemli. Bunlara binaen Whatsap grubumuzda da farklı konulardan ziyade gündem konuları baz alırsak birbirimizi ve halkımızı zaman kaybı yaşamadan daha hızlı bir şekilde bilgi sahibi yapabiliriz. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.”    

Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba yaptığı açıklamada, partililerin gündeme sosyal medya destek vermesinin çok önemli olduğu uyarısında bulunarak, milli hesapların seferberliğine davet etti.

Soba yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Son günlerde ülkemizde ve çevre komşularımızda gündem yoğun. Rabbim başta ülkemiz olmak üzere kardeş dost tüm ülkelerimizin yardımcısı olsun. Tüm hamlelerimizde muvaffak olmayı nasip etsin inşallah. Bu yoğun dönemde sosyal medyada da bizlerin desteği çok önemli. Birbirimizi ve halkımızı her an doğru ve taze haberlerle bilgilendirmek hepimizin boynu borcu. Liderimizin de önemle üzerinde durduğu milli hesapların seferberliğine hepinizi davet ediyorum. Twitter, facebook ve instagram hesaplarımızdaki paylaşımlarımız çok önemli. Bunlara binaen Whatsap grubumuzda da farklı konulardan ziyade gündem konuları baz alırsak birbirimizi ve halkımızı zaman kaybı yaşamadan daha hızlı bir şekilde bilgi sahibi yapabiliriz. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.