HASAN SOBA İL BAŞKANINI EVİNDE AĞIRLADI

Gebze 18.12.2015 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HASAN SOBA İL BAŞKANINI EVİNDE AĞIRLADI

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı evinde ağırladı. 2 ay önce 3. Kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan İlçe Başkanı Hasan Soba’yı İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ziyaret etti.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve eşi Zeynep Erva bebeği görmek için Perihan ve Hasan çiftini ziyaret etti. Başkan Ceyhan, ziyarette Zeynep Erva bebeği ve Soba çiftinin diğer iki kızını yanından bir an olsun ayırmazken “Rabbim Hayırlı Ömür Nasip Etsin” diyerek Soba çiftini bir kez daha kutladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İl Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu etti.” Dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı evinde ağırladı. 2 ay önce 3. Kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan İlçe Başkanı Hasan Soba’yı İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ziyaret etti.  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve eşi Zeynep Erva bebeği görmek için Perihan ve Hasan çiftini ziyaret etti. Başkan Ceyhan, ziyarette Zeynep Erva bebeği ve Soba çiftinin diğer iki kızını yanından bir an olsun ayırmazken “Rabbim Hayırlı Ömür Nasip Etsin” diyerek Soba çiftini bir kez daha kutladı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İl Başkanımıza çok teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu etti.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.