Hasköy esnafından Çiler’e teşekkür

Gebze 12.12.2016 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hasköy esnafından Çiler’e teşekkür

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in önderliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun irtibat girişimleri sonucunda Gebze Hasköy ve Gebze Oto Sanayi Sitesi’ne doğalgaz bağlanmasına ilişkin protokol Palgaz ile imzalandı. Hasköy Sanayi Sitesi Başkanları Bektaş ve Başçiftçi Çiler başta olmak üzere katkı sunanlara teşekkür etti. 20 Ekim 2016 tarihinde ‘’Gebze Hasköy Sanayi Sitesi ve Gebze Oto Sanayi Sitesi’ne, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası’nın destekleriyle doğalgaz gelmesi için gerekli görüşmelerin Palgaz ile yapılması’’ konusu masaya yatırılmış Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Bektaş ve Gebze Oto Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş’in katılımlarıyla yapılan toplantı sonucunda Palgaz ile protokol imzalanması yönünde iletişime geçilmesi  kararı alınmıştı. Geçen sürecin ardından başta GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler’in büyük çabası ve desteği ile protokol imzalanarak 2017 yılının ilk ayında sanayi sitesine gaz verilmesi konusunda mutabakat sağlandı. BEKTAŞ VE BAŞÇIL’DAN TEŞEKKÜR Hasköy Sanayi Sitesi İdari Binası’nda gazetemizi ağırlayan Başkanlar Ahmet Bektaş ve İbrahim Başçiftçi “Birinci derecede konuya önderlik eden GTO Başkanımız Nail Çiler’e ve Palgaz ile irtibat kurulmasında desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ederiz. 2017 yılının ilk ayından itibaren gaz sanayi sitelerimizde olacak. GTO Yönetim Kurulu Üyeleri bu konuda önemli bir hassasiyet gösterdi. Kendi genel kurulumuzda da bu konuyu gündeme alıp teşekkürlerimizi ileteceğiz. “dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in önderliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun irtibat girişimleri sonucunda Gebze Hasköy ve Gebze Oto Sanayi Sitesi’ne doğalgaz bağlanmasına ilişkin protokol Palgaz ile imzalandı. Hasköy Sanayi Sitesi Başkanları Bektaş ve Başçiftçi Çiler başta olmak üzere katkı sunanlara teşekkür etti.

20 Ekim 2016 tarihinde ‘’Gebze Hasköy Sanayi Sitesi ve Gebze Oto Sanayi Sitesi’ne, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası’nın destekleriyle doğalgaz gelmesi için gerekli görüşmelerin Palgaz ile yapılması’’ konusu masaya yatırılmış Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Bektaş ve Gebze Oto Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş’in katılımlarıyla yapılan toplantı sonucunda Palgaz ile protokol imzalanması yönünde iletişime geçilmesi  kararı alınmıştı. Geçen sürecin ardından başta GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler’in büyük çabası ve desteği ile protokol imzalanarak 2017 yılının ilk ayında sanayi sitesine gaz verilmesi konusunda mutabakat sağlandı.

BEKTAŞ VE BAŞÇIL’DAN TEŞEKKÜR

Hasköy Sanayi Sitesi İdari Binası’nda gazetemizi ağırlayan Başkanlar Ahmet Bektaş ve İbrahim Başçiftçi “Birinci derecede konuya önderlik eden GTO Başkanımız Nail Çiler’e ve Palgaz ile irtibat kurulmasında desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ederiz. 2017 yılının ilk ayından itibaren gaz sanayi sitelerimizde olacak. GTO Yönetim Kurulu Üyeleri bu konuda önemli bir hassasiyet gösterdi. Kendi genel kurulumuzda da bu konuyu gündeme alıp teşekkürlerimizi ileteceğiz. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.