Hasret bitiyor, Darıca G.B seyircisiyle buluşuyor!

Spor 02.09.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hasret bitiyor, Darıca G.B seyircisiyle buluşuyor!

126 günlük hasret bitiyor…3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, 2016-2017 sezonuna Maltepespor maçıyla birlikte merhaba diyor. Darıca ilçe Stadı’nda yarın saat 16:30’da oynanacak olan mücadelenin hasılatı, 15 Temmuz şehitlerimizin ailelerine bağışlanacak.

Yeni yönetimi ve yeni transferleriyle kabuk değiştiren Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonunun ilk maçın yarın Maltepespor karşısında çıkacak. Ses getiren transferleri ile grupta şampiyonluk favorileri arasında gösterilen sarı yeşilli temsilcimiz, sezona 3 puanla başlayarak fire vermek istemiyor. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Ramazan Silin’in öğrencileri, zorlu 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istiyor. MAÇIN HASILATI ŞEHİT AİLELERİNE VERİLECEK Darıca G.B-Maltepespor maçı sezonun ilk maçı olmasının yanı sıra çok özel bir anlam ifade ediyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerini düşünen Darıca G.B yönetimi, Maltepespor maçının tüm hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Bu sebepten dolayı tüm Darıcalı spor severleri tribünleri doldurmaya davet eden sarı yeşilli yönetim, taraftarları hem şehitlerimizi anmaya, hem de 3 puan sevincine ortak olmaya davet etti.
126 günlük hasret bitiyor…3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, 2016-2017 sezonuna Maltepespor maçıyla birlikte merhaba diyor. Darıca ilçe Stadı’nda yarın saat 16:30’da oynanacak olan mücadelenin hasılatı, 15 Temmuz şehitlerimizin ailelerine bağışlanacak.

Yeni yönetimi ve yeni transferleriyle kabuk değiştiren Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonunun ilk maçın yarın Maltepespor karşısında çıkacak. Ses getiren transferleri ile grupta şampiyonluk favorileri arasında gösterilen sarı yeşilli temsilcimiz, sezona 3 puanla başlayarak fire vermek istemiyor. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Ramazan Silin’in öğrencileri, zorlu 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istiyor.

MAÇIN HASILATI ŞEHİT AİLELERİNE VERİLECEK

Darıca G.B-Maltepespor maçı sezonun ilk maçı olmasının yanı sıra çok özel bir anlam ifade ediyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerini düşünen Darıca G.B yönetimi, Maltepespor maçının tüm hasılatını şehit ailelerine bağışlama kararı aldı. Bu sebepten dolayı tüm Darıcalı spor severleri tribünleri doldurmaya davet eden sarı yeşilli yönetim, taraftarları hem şehitlerimizi anmaya, hem de 3 puan sevincine ortak olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.