Havuç, ilk Türk sporcu Çolak’ı tebrik etti!

Spor 22.10.2019 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havuç, ilk Türk sporcu Çolak’ı tebrik etti!

Türkiye’nin başarılı jimnastik kulüplerinden Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün Başkanı ve baş antrenörü Tolga Havuç, Almanya'nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda büyük başarıya imza atan ve halka aletinde altın madalya alarak jimnastikte dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu olan İbrahim Çolak’ı arayarak tebriklerini iletti… İbrahim Çolak’a 2020 Tokyo Olimpiyatlarında başarılar dileyen Tolga Havuç; Çolak’ın çalışkanlığı, mütevazi duruşu ve istikrarlı bir sporcu olarak Türk sporuna ve geleceğin jimnastikçilerine örnek olduğunu ifade etti… İbrahim Çolak ise telefon konuşmasında Havuç’a teşekkür ederek daha çok çalışacağını, duygu ve düşüncelerini ileterek 2020 Tokyo Olimpiyatları için düşüncelerini anlattı. Ayrıca Kocaeli’ye selamlarını gönderdi. Genç Kulüp Başkanı Tolga Havuç öncesinde Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’i, As Başkanı ve Şavkar Cimnastik Kulübü Başkanı İsmail Göktekin’i, milli takımın ve İbrahim Çolak’ın antrenörü Yılmaz Göktekin’i ve Şavkar Kulübü yönetim kurulu üyesi Yalçın Aşkın’ı bizzat arayarak Kocaeli adına hem tebrikleri iletti hem de duygularını ifade etti. Konuşma sonunda ise kamuoyuna konuşan Kulüp Başkanı Tolga Havuç: ‘Federasyon Başkanımız Suat Çelen ve Şavkar Jimnastik Kulübü ailesi sporun her yönüyle ülke sporumuz ve Türk Jimnastiği için büyük bir şans ve örnek bir rol modeldir.’ dedi.

Türkiye’nin başarılı jimnastik kulüplerinden Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün Başkanı ve baş antrenörü Tolga Havuç, Almanya'nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda büyük başarıya imza atan ve halka aletinde altın madalya alarak jimnastikte dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu olan İbrahim Çolak’ı arayarak tebriklerini iletti…

İbrahim Çolak’a 2020 Tokyo Olimpiyatlarında başarılar dileyen Tolga Havuç; Çolak’ın çalışkanlığı, mütevazi duruşu ve istikrarlı bir sporcu olarak Türk sporuna ve geleceğin jimnastikçilerine örnek olduğunu ifade etti… İbrahim Çolak ise telefon konuşmasında Havuç’a teşekkür ederek daha çok çalışacağını, duygu ve düşüncelerini ileterek 2020 Tokyo Olimpiyatları için düşüncelerini anlattı. Ayrıca Kocaeli’ye selamlarını gönderdi. Genç Kulüp Başkanı Tolga Havuç öncesinde Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’i, As Başkanı ve Şavkar Cimnastik Kulübü Başkanı İsmail Göktekin’i, milli takımın ve İbrahim Çolak’ın antrenörü Yılmaz Göktekin’i ve Şavkar Kulübü yönetim kurulu üyesi Yalçın Aşkın’ı bizzat arayarak Kocaeli adına hem tebrikleri iletti hem de duygularını ifade etti. Konuşma sonunda ise kamuoyuna konuşan Kulüp Başkanı Tolga Havuç: ‘Federasyon Başkanımız Suat Çelen ve Şavkar Jimnastik Kulübü ailesi sporun her yönüyle ülke sporumuz ve Türk Jimnastiği için büyük bir şans ve örnek bir rol modeldir.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.