“Hayatın her alanında var!”

Gebze 06.03.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hayatın her alanında var!”

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, toplumun her alanında, her sorunda, her milli duyguda ve her acıda milletin yanında yer alıyor. Nail Başkan bir ticaret odası başkanından daha fazlası anlamına geliyor.  Kentteki duyarlı olunması gereken her konuda, bilimde, sanatta, eğitimde kısacası her mecrada büyük rol üstleniyor. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, toplumun her alanında, her sorunda, her milli duyguda ve her acıda milletin yanında yer alıyor. Yeri geliyor deprem konusunda çalışmalara katılıyor, yeri geliyor şehitlerimiz adına yapılan programlara katılıyor. Nail Başkan bir ticaret odası başkanından daha fazlası anlamına geliyor.  Kentteki duyarlı olunması gereken her konuda, bilimde, sanatta, eğitimde kısacası her mecrada olan Çiler, taraflı tarafsız herkesin takdirini ve alkışını kazanıyor. BU MEMLEKET BİZİM Son olarak şehitlerimiz adına gerçekleştirilen programdaki sözleriyle salondakilere hem duygusal anlar yaşatan hem de büyük takdir kazanan Çiler, özellikle “Burada farklı partilerin başkanları var. Partileri başka, ama memleket sevdaları aynı, bu millet zor günde hep beraber kenetlenir” sözleriyle bir kez daha gündem oldu. Birleştirici konuşmasının yanı sıra duygu yüklü sözleriyle dikkat çeken Başkan Çiler, “Bu memleket bizim. Bu memleket sevdası hepimizin” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, toplumun her alanında, her sorunda, her milli duyguda ve her acıda milletin yanında yer alıyor. Nail Başkan bir ticaret odası başkanından daha fazlası anlamına geliyor.  Kentteki duyarlı olunması gereken her konuda, bilimde, sanatta, eğitimde kısacası her mecrada büyük rol üstleniyor.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, toplumun her alanında, her sorunda, her milli duyguda ve her acıda milletin yanında yer alıyor. Yeri geliyor deprem konusunda çalışmalara katılıyor, yeri geliyor şehitlerimiz adına yapılan programlara katılıyor. Nail Başkan bir ticaret odası başkanından daha fazlası anlamına geliyor.  Kentteki duyarlı olunması gereken her konuda, bilimde, sanatta, eğitimde kısacası her mecrada olan Çiler, taraflı tarafsız herkesin takdirini ve alkışını kazanıyor.

BU MEMLEKET BİZİM

Son olarak şehitlerimiz adına gerçekleştirilen programdaki sözleriyle salondakilere hem duygusal anlar yaşatan hem de büyük takdir kazanan Çiler, özellikle “Burada farklı partilerin başkanları var. Partileri başka, ama memleket sevdaları aynı, bu millet zor günde hep beraber kenetlenir” sözleriyle bir kez daha gündem oldu. Birleştirici konuşmasının yanı sıra duygu yüklü sözleriyle dikkat çeken Başkan Çiler, “Bu memleket bizim. Bu memleket sevdası hepimizin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.