Haydi Çocuklar Cami’ye projesinde hediyeler verildi!

Gebze 01.02.2019 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haydi Çocuklar Cami’ye projesinde hediyeler verildi!

Gebze’de yapılan “haydi çocuklar Camiye” kampanyası büyük ilgi gördü.

HABER: KÜBRA AKABALI Gebze’de yapılan “haydi çocuklar Camiye” kampanyası büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın cami ve namazın en önemli görevimiz olduğunu öğrenmeleri, cemaatle namaz kılmanın zevkini ve kolaylığını tatmaları, Müslümanların birlik ve beraberlik şuurunu anlamaları ve hayatlarına aktarmaları için "Haydi Çocuklar Camiye" Projesinin Çoban Mustafa Paşa Camii Hediyeleşme Programı önceki gün tertip edildi. Programla ilgili açıklama yapan Çoban Mustafa Paşa Cami İmam Hatiplerinden İrfan Tatlı, “Bu projede emeği geçen başta Öğrenci ve Velilerimize, Gebze İlkçev Derneğine, Gebze Belediyesine, Çocuklarımıza çeşitli hediyeler ile katkı sunan cemaatimize ve Öğrencilerimizi sevindiren Yusuf Öztürk’e teşekkür ediyoruz.”dedi. PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK HAYATI Peygamber Efendimizin örnek hayatından bilgi veren İrfan tatlı, “Çocuklar bazen Hz. Peygamber’le birlikte namaz kılar, namazın ardından onun etrafında toplanırlar, o da onların her birinin yanağına teker teker dokunarak sevgi ve şefkatini izhar ederdi. Bazen de çocukların evine gider, onlara namaz kıldırır ve çocuklar da arkasında namaza dururlardı. Sevgili Peygamberimiz çocuklara kızmaz, yaramazlıklarını görmezden gelir ve onlara müsamahakâr davranırdı. Sağlıklı ve kişilikli bireyler oluşturmak istiyorsak, çocuklarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşmalı, nefret ve şiddetten uzak durmalıyız. Kendisine Hz. Peygamberi örnek alan, çocuklarını Allah ve Resûlü gösterdiği yolda yürüten, çocuklarına onun gibi sevgi ve şefkatle yaklaşan kimseler hiçbir zaman pişman olmayacak; bu sevgi ve şefkatle büyüyen çocuklar da anne babalarına layık, insanlığa faydalı birer fert olacaklardır.”dedi. Çocuklarımıza çeşitli hediyelerin takdim edildiği program yemek ikramı ile sona erdi.
Gebze’de yapılan “haydi çocuklar Camiye” kampanyası büyük ilgi gördü.

HABER: KÜBRA AKABALI

Gebze’de yapılan “haydi çocuklar Camiye” kampanyası büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın cami ve namazın en önemli görevimiz olduğunu öğrenmeleri, cemaatle namaz kılmanın zevkini ve kolaylığını tatmaları, Müslümanların birlik ve beraberlik şuurunu anlamaları ve hayatlarına aktarmaları için "Haydi Çocuklar Camiye" Projesinin Çoban Mustafa Paşa Camii

Hediyeleşme Programı önceki gün tertip edildi. Programla ilgili açıklama yapan Çoban Mustafa Paşa Cami İmam Hatiplerinden İrfan Tatlı, “Bu projede emeği geçen başta Öğrenci ve Velilerimize, Gebze İlkçev Derneğine, Gebze Belediyesine, Çocuklarımıza çeşitli hediyeler ile katkı sunan cemaatimize ve Öğrencilerimizi sevindiren Yusuf Öztürk’e teşekkür ediyoruz.”dedi.

PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK HAYATI

Peygamber Efendimizin örnek hayatından bilgi veren İrfan tatlı, “Çocuklar bazen Hz. Peygamber’le birlikte namaz kılar, namazın ardından onun etrafında toplanırlar, o da onların her birinin yanağına teker teker dokunarak sevgi ve şefkatini izhar ederdi. Bazen de çocukların evine gider, onlara namaz kıldırır ve çocuklar da arkasında namaza dururlardı. Sevgili Peygamberimiz çocuklara kızmaz, yaramazlıklarını görmezden gelir ve onlara müsamahakâr davranırdı. Sağlıklı ve kişilikli bireyler oluşturmak istiyorsak, çocuklarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşmalı, nefret ve şiddetten uzak durmalıyız. Kendisine Hz. Peygamberi örnek alan, çocuklarını Allah ve Resûlü gösterdiği yolda yürüten, çocuklarına onun gibi sevgi ve şefkatle yaklaşan kimseler hiçbir zaman pişman olmayacak; bu sevgi ve şefkatle büyüyen çocuklar da anne babalarına layık, insanlığa faydalı birer fert olacaklardır.”dedi. Çocuklarımıza çeşitli hediyelerin takdim edildiği program yemek ikramı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.