Haydi Darıca yaparsın!

Spor 04.03.2017 - 08:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haydi Darıca yaparsın!

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yarın sahasında Sakaryaspor ile 6 puan niteliği taşıyan bir maça çıkacak. Darıca halkının büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

  Şampiyonluk yolunda önüne çıkan engelleri birer birer deviren Darıca Gençlerbirliği, ligin 25.haftasında yine çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Kendisini 4 puan geriden takip eden lig üçüncüsü Sakaryaspor’u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz, 6 puan niteliği taşıyan maçta taraftarlarının desteğiyle rakibini eli boş göndermek istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanması beklenen karşılaşma, yarın saat 14.30’da başlayacak. SAKARYA’YI SAF DIŞI BIRAKACAK Ligin ilk yarısında Sakarya’da oynanan ve 0-0 biten maçta çok iyi bir futbol oynayan ve o haftadan sonra çıkışa geçen sarı yeşilliler, istikrarlı gidişatını bu hafta da sürdürmek istiyor. Rakibi karşısında alacağı olası bir 3 puan sonrasında Sakaryaspor’un şampiyonluk ümitlerini başka bahara bırakmak isteyen sarı yeşilliler, şampiyonluk yarışında rakibini ekarte ederek zirvede Afyonspor ile baş başa kalmak istiyor. Temsilcimizde kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Cem Tosun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, yarın sahasında Sakaryaspor ile 6 puan niteliği taşıyan bir maça çıkacak. Darıca halkının büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

 

Şampiyonluk yolunda önüne çıkan engelleri birer birer deviren Darıca Gençlerbirliği, ligin 25.haftasında yine çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Kendisini 4 puan geriden takip eden lig üçüncüsü Sakaryaspor’u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz, 6 puan niteliği taşıyan maçta taraftarlarının desteğiyle rakibini eli boş göndermek istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanması beklenen karşılaşma, yarın saat 14.30’da başlayacak.

SAKARYA’YI SAF DIŞI BIRAKACAK

Ligin ilk yarısında Sakarya’da oynanan ve 0-0 biten maçta çok iyi bir futbol oynayan ve o haftadan sonra çıkışa geçen sarı yeşilliler, istikrarlı gidişatını bu hafta da sürdürmek istiyor. Rakibi karşısında alacağı olası bir 3 puan sonrasında Sakaryaspor’un şampiyonluk ümitlerini başka bahara bırakmak isteyen sarı yeşilliler, şampiyonluk yarışında rakibini ekarte ederek zirvede Afyonspor ile baş başa kalmak istiyor. Temsilcimizde kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Cem Tosun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.