‘Hayır’ı anlatacağız!

Gebze 25.01.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Hayır’ı anlatacağız!

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Anayasa Değişikliği ve Başkanlık sistemini eleştirdi ve CHP olarak referandum sürecinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Dursun, kapı kapı dolaşarak, tüm emekçilere neden hayır demeleri gerektiğini anlatacaklarını söyledi. Değişikliğin tek başına CHP’nin meselesi olmadığını belirten Dursun, “bu CHP’nin tek başına derdi yada meselesi değil, bu bir memleket meselesidir. Bizde bu teklifin içerdiği yanlışları, tüm vatandaşlara anlatacağız” dedi CHP YALNIZ DEĞİL Anayasa değişiklik teklifinin ve Başkanlık sisteminin Türkiye’yi böleceğini belirten Dursun; “Yapılacak değişikliklerle, Ülke’de yaşanacak sorunları biliyoruz ve bunu kapı kapı gezerek, her kese anlatacağız. Bu teklife hayır diyecek tek cephe biz değiliz. Bu teklifin içerdiği yanlışları gören ve hayır diyecek tüm cephelerle ortak çalışma yürüteceğiz. Yapacağımız çalışmanın tüm detaylarını gözden geçirdik, sahaya bilinçli ve güçlü bir şekilde ineceğiz” dedi. MEMLEKET MESELESİ Referandumdan ‘hayır’ çıkması için kapsamlı bir çalışma yapacaklarını belirten Dursun; “bu durumu biz sadece CHP’nin meselesi olarak görmüyoruz. Bu bir Memleket meselesidir ve biz yapacağımız çalışmalarda tamamen parti kimliğimizle değil, memleketin çıkarlarını anlatacağız. Mahalle toplantılarımız hız kesmeden devam edecek. Vekillerimiz ve tüm organlarımızla sahada olacağız, halkımızla bire bir temas içinde olarak, değişiklik paketinin sakıncalarını anlatacağız” dedi. KILIÇDAROĞLU GEBZE’YE GELİYOR! “Kadroluluktan, güvencesizliğe, Türkiye’de çalışma rejimi” konulu emek çalıştayı yaptıklarını belirten Dursun,” Bu emek çalıştayı önemli bir program. Gebze’de de emek çalış tayımız var. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu cumartesi günü buradaki çalıştaya katılacak” dedi. Öte yandan CHP Gebze İlçe teşkilatı bugün saat:11.00’da İlçe binasında referandum çalışmaları hakkında bölge basını ile bir araya gelecek.
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Anayasa Değişikliği ve Başkanlık sistemini eleştirdi ve CHP olarak referandum sürecinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Dursun, kapı kapı dolaşarak, tüm emekçilere neden hayır demeleri gerektiğini anlatacaklarını söyledi. Değişikliğin tek başına CHP’nin meselesi olmadığını belirten Dursun, “bu CHP’nin tek başına derdi yada meselesi değil, bu bir memleket meselesidir. Bizde bu teklifin içerdiği yanlışları, tüm vatandaşlara anlatacağız” dedi

CHP YALNIZ DEĞİL

Anayasa değişiklik teklifinin ve Başkanlık sisteminin Türkiye’yi böleceğini belirten Dursun; “Yapılacak değişikliklerle, Ülke’de yaşanacak sorunları biliyoruz ve bunu kapı kapı gezerek, her kese anlatacağız. Bu teklife hayır diyecek tek cephe biz değiliz. Bu teklifin içerdiği yanlışları gören ve hayır diyecek tüm cephelerle ortak çalışma yürüteceğiz. Yapacağımız çalışmanın tüm detaylarını gözden geçirdik, sahaya bilinçli ve güçlü bir şekilde ineceğiz” dedi.

MEMLEKET MESELESİ

Referandumdan ‘hayır’ çıkması için kapsamlı bir çalışma yapacaklarını belirten Dursun; “bu durumu biz sadece CHP’nin meselesi olarak görmüyoruz. Bu bir Memleket meselesidir ve biz yapacağımız çalışmalarda tamamen parti kimliğimizle değil, memleketin çıkarlarını anlatacağız. Mahalle toplantılarımız hız kesmeden devam edecek. Vekillerimiz ve tüm organlarımızla sahada olacağız, halkımızla bire bir temas içinde olarak, değişiklik paketinin sakıncalarını anlatacağız” dedi.

KILIÇDAROĞLU GEBZE’YE GELİYOR!

“Kadroluluktan, güvencesizliğe, Türkiye’de çalışma rejimi” konulu emek çalıştayı yaptıklarını belirten Dursun,” Bu emek çalıştayı önemli bir program. Gebze’de de emek çalış tayımız var. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu cumartesi günü buradaki çalıştaya katılacak” dedi. Öte yandan CHP Gebze İlçe teşkilatı bugün saat:11.00’da İlçe binasında referandum çalışmaları hakkında bölge basını ile bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.