Hayvanat Bahçesinde ŞOK!

29.12.2017 - 23:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hayvanat Bahçesinde ŞOK!

Hayvanat Bahçesinde yaşanan skandal olayda bir ziyaretçi ayıyı silahla kafasından vurdu.

    class="pause" pseudo="-webkit-media-controls-play-button" type="button" /> 0:00 / 0:27 max="27.084" pseudo="-webkit-media-controls-timeline" step="any" type="range" /> pseudo="-webkit-media-controls-mute-button" type="button" /> max="1" pseudo="-webkit-media-controls-volume-slider" step="any" type="range" /> pseudo="-webkit-media-controls-fullscreen-button" type="button" /> pseudo="-internal-media-controls-download-button" type="button" />    Myanmar'daki bir hayvanata bahçesini ziyaret eden Çinli turist, kafesindeki ayıyı tüfekle kafasından vurarak öldürdü. Şoke eden görüntüler internette büyük tepki çekti. NESLİ TÜKENİYOR  Asya kökenli siyah ayının nesli tükenmekte olan bir tür olduğu öğrenildi. İlk başta olayın Çin'deki Yunnan Eyaletinde meydana geldiği öne sürüldü. Yunnan polisi iddiaları soruşturdu ve videodaki adamın Çinli olduğunu iddia etti ancak PekinHaber'e göre video Myanmar'da çekildi. TÜFEKLE KAFASINDAN VURDU Ağzındaki sigarasıyla kafese yaklaşan adam ayının kafasına kalaşnikof marka tüfekle ateş eti ve gülerek olay yerinden uzaklaştı. Videoda adamın kafes içinde tutulan ayıya Çin lehçesi ile bağırarak, "Sana ağzını açmamasını söylemiştim. Tekrar yaparsan seni teslim alırım" dediği duyuldu. Soyu Tükenmekte Olan Vahşi Fauna ve Flora Türleri Uluslararası Ticaret Sözleşmesi'ne göre hayvan, nesli tükenmekte olan türler arasında en yukarıda listeleniyor.
Hayvanat Bahçesinde yaşanan skandal olayda bir ziyaretçi ayıyı silahla kafasından vurdu.

 

 

 Myanmar'daki bir hayvanata bahçesini ziyaret eden Çinli turist, kafesindeki ayıyı tüfekle kafasından vurarak öldürdü. Şoke eden görüntüler internette büyük tepki çekti.

NESLİ TÜKENİYOR

 Asya kökenli siyah ayının nesli tükenmekte olan bir tür olduğu öğrenildi. İlk başta olayın Çin'deki Yunnan Eyaletinde meydana geldiği öne sürüldü. Yunnan polisi iddiaları soruşturdu ve videodaki adamın Çinli olduğunu iddia etti ancak PekinHaber'e göre video Myanmar'da çekildi.

TÜFEKLE KAFASINDAN VURDU

Ağzındaki sigarasıyla kafese yaklaşan adam ayının kafasına kalaşnikof marka tüfekle ateş eti ve gülerek olay yerinden uzaklaştı. Videoda adamın kafes içinde tutulan ayıya Çin lehçesi ile bağırarak, "Sana ağzını açmamasını söylemiştim. Tekrar yaparsan seni teslim alırım" dediği duyuldu.

Soyu Tükenmekte Olan Vahşi Fauna ve Flora Türleri Uluslararası Ticaret Sözleşmesi'ne göre hayvan, nesli tükenmekte olan türler arasında en yukarıda listeleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.