‘Hedefimizin üstüne çıktık!’

Gebze 15.11.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Hedefimizin üstüne çıktık!’

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Kılıç ve ekibi ziyarette, partilerinin Ankara’da gerçekleştireceği kongrenin davetiyesini takdim etti. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Darıca İlçe yönetimi İbrahim Taşören, Mehmet Kocaman, Kadir Cebeci ve Genel Merkez Tanıtım Komisyonu Başkanı Yaşar Birgül gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette yarın gerçekleşecek olan kongrenin davetiyesini takdim eden heyet, kongre ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. GELİŞİMİZİN AYAK SESİ Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Yeniden Refah Partisi’nin 17 Kasım Pazar günü gerçekleştireceği 1. Olağan Büyük Kongresi ile ilgili, Kocaeli’de genel merkezin, 50 otobüs tahsis ettiğini ve şu an kongreye katılım için Kocaeli’de 60 otobüs olduğunu belirterek, “Gebze’mize 10 otobüs tahsis edilmişti, şu an kayıtlarımızda 13 otobüs var. Otobüs haricinde şahsi olarak, 80 kişi müracaat etmiş durumda. Tahminlerime göre hafta sonuna kadar 15 otobüsü tamamlamış olacağımız. Genel kongremize, Gebze’den ciddi bir katılım var. Refah Partisi Gebze yöneticileri olarak, halkın taleplerine cevap veremeyecek hale geldik. Vatandaşlarımızı artık biz değil onlar bizi arayarak kongre gelmek istediklerini belirtiyorlar. Tabi biz bu durumdan memnunuz. Elimizden gelen gayretin tamamını sarf edeceğiz. İnşallah bir şenlik havasında Ankara’ya giderek kongremizi yapacağız, gidiş ve dönüşümüz muhteşem olacak. Hedefimiz ilk seçimde meclise girmek ve iktidara gelmek. Çünkü kongremizle birlikte görüyoruz ki artık vatandaş da 40 yıllık bir Milli Görüş heyecanı var.” dedi. GEBZELİLERİ KONGREYE DAVET ETTİ Genel Merkez Tanıtım Komisyonu Başkanı Yaşar Birgül ise, Havuz sistemini ulusal da delemediklerini ancak yerel de gazetelerin kendilerine karşı büyük bir destek olduğunu söyleyerek, “Kongreden sonra medyada, Türkiye gündeminde Yeniden Refah Partisini daha çok göreceğiz. Ulusal basının partimize karşı uyguladığı bir ambargo söz konusu. Çalışmalarımızı yayınlamakta biraz imtina ediyorlar. Türkiye genelinde 76 ilde teşkilatlanmış, 68 ilinde kongresini yapmış, 500’den fazla ilçesinde kongresini yapmış bir partiden bahsediyoruz ve ulusal basının gündemine gelmiyor. Bu algıyı kırmak istiyoruz’’ diyerek tüm Gebzelileri kongreye davet etti.
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Kılıç ve ekibi ziyarette, partilerinin Ankara’da gerçekleştireceği kongrenin davetiyesini takdim etti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Darıca İlçe yönetimi İbrahim Taşören, Mehmet Kocaman, Kadir Cebeci ve Genel Merkez Tanıtım Komisyonu Başkanı Yaşar Birgül gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette yarın gerçekleşecek olan kongrenin davetiyesini takdim eden heyet, kongre ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GELİŞİMİZİN AYAK SESİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Yeniden Refah Partisi’nin 17 Kasım Pazar günü gerçekleştireceği 1. Olağan Büyük Kongresi ile ilgili, Kocaeli’de genel merkezin, 50 otobüs tahsis ettiğini ve şu an kongreye katılım için Kocaeli’de 60 otobüs olduğunu belirterek, “Gebze’mize 10 otobüs tahsis edilmişti, şu an kayıtlarımızda 13 otobüs var. Otobüs haricinde şahsi olarak, 80 kişi müracaat etmiş durumda. Tahminlerime göre hafta sonuna kadar 15 otobüsü tamamlamış olacağımız. Genel kongremize, Gebze’den ciddi bir katılım var. Refah Partisi Gebze yöneticileri olarak, halkın taleplerine cevap veremeyecek hale geldik. Vatandaşlarımızı artık biz değil onlar bizi arayarak kongre gelmek istediklerini belirtiyorlar. Tabi biz bu durumdan memnunuz. Elimizden gelen gayretin tamamını sarf edeceğiz. İnşallah bir şenlik havasında Ankara’ya giderek kongremizi yapacağız, gidiş ve dönüşümüz muhteşem olacak. Hedefimiz ilk seçimde meclise girmek ve iktidara gelmek. Çünkü kongremizle birlikte görüyoruz ki artık vatandaş da 40 yıllık bir Milli Görüş heyecanı var.” dedi.

GEBZELİLERİ KONGREYE DAVET ETTİ

Genel Merkez Tanıtım Komisyonu Başkanı Yaşar Birgül ise, Havuz sistemini ulusal da delemediklerini ancak yerel de gazetelerin kendilerine karşı büyük bir destek olduğunu söyleyerek, “Kongreden sonra medyada, Türkiye gündeminde Yeniden Refah Partisini daha çok göreceğiz. Ulusal basının partimize karşı uyguladığı bir ambargo söz konusu. Çalışmalarımızı yayınlamakta biraz imtina ediyorlar. Türkiye genelinde 76 ilde teşkilatlanmış, 68 ilinde kongresini yapmış, 500’den fazla ilçesinde kongresini yapmış bir partiden bahsediyoruz ve ulusal basının gündemine gelmiyor. Bu algıyı kırmak istiyoruz’’ diyerek tüm Gebzelileri kongreye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.