Hem kardeş hem mevkidaş

Spor 20.08.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hem kardeş hem mevkidaş

Hem kardeş hem mevkidaş

İki kardeş kent derbisinde birbirlerine rakip oldular....Geçen sezon Darıca G.B alt yapısından A takıma kazandırılan ve profesyonel olan Alperen Kaplan ile Bayburt Konursupor'dan Çayırovaspor'a transfer olan Salih Kaan Kaplan, dün oynanan özel maçta birbirlerine rakip oldular. Stoper mevkiisinde görev yapan iki kardeş, mücadeleye ilk 11'de başladılar. Maç öncesinde birbirlerine sarılan abi-kardeş, maç esnasında da takımlarının başarısı için müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. İKİ KARDEŞ SERANOMİDE BİRBİRLERİNE BÖYLE SARILDILAR
Hem kardeş hem mevkidaş

İki kardeş kent derbisinde birbirlerine rakip oldular....Geçen sezon Darıca G.B alt yapısından A takıma kazandırılan ve profesyonel olan Alperen Kaplan ile Bayburt Konursupor'dan Çayırovaspor'a transfer olan Salih Kaan Kaplan, dün oynanan özel maçta birbirlerine rakip oldular. Stoper mevkiisinde görev yapan iki kardeş, mücadeleye ilk 11'de başladılar. Maç öncesinde birbirlerine sarılan abi-kardeş, maç esnasında da takımlarının başarısı için müthiş bir mücadele örneği gösterdiler.

İKİ KARDEŞ SERANOMİDE BİRBİRLERİNE BÖYLE SARILDILAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.