GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hepsi Gitti

Kocaeli 22.07.2017 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hepsi Gitti

Milli Savunma bakanı iken yapılan yeni kabine değişikliğiyle Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık’a ziyarete giden AK PARTİ İl ve İlçe yönetimleri, başarılar dilediler

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç,Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, ilçe başkanları ve yönetimleri ile belediye başkanları makamına oturan Fikri Işık’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Kocaeli Milletvekilleri de gurupta yer aldı. Kocaeli yönetimi kalabalık bir şekilde Ankara’ya ziyarete katılarak, yeni oluşumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kocaeli ile ilgili konularda da bilgi veren ve yapılacak çalışmaları da konuşan AK Parti heyeti daha sonra geri döndü.
Milli Savunma bakanı iken yapılan yeni kabine değişikliğiyle Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık’a ziyarete giden AK PARTİ İl ve İlçe yönetimleri, başarılar dilediler

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç,Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, ilçe başkanları ve yönetimleri ile belediye başkanları makamına oturan Fikri Işık’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Kocaeli Milletvekilleri de gurupta yer aldı.

Kocaeli yönetimi kalabalık bir şekilde Ankara’ya ziyarete katılarak, yeni oluşumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kocaeli ile ilgili konularda da bilgi veren ve yapılacak çalışmaları da konuşan AK Parti heyeti daha sonra geri döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.