“Her insan bir engelli adayıdır”

Dilovası 12.07.2019 - 18:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Her insan bir engelli adayıdır”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası Meclis üyeleri ile birlikte Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdul Samet Elden ve dernek üyelerimizi ziyaret etti.

Engelli vatandaşların yanında olduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan engelleri zihinde yok etmektir. Biz göreve geldiğimizden bu yana belediye hizmetleri dışında STK’lara ayrı bir önem vermeye çalışıyoruz. Sosyal ve Kültürel hizmetlere ağırlık veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Engelli kardeşlerimizin tüm sıkıntılarında yanlarında olduk. Eksiklerin tamamlanması konusunda da desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Kentimizde caddelerimizi, sokaklarımızı ve oyun alanlarımızda zorluk yaşamamaları adına engelleri kaldıracağız. Projelerimizde engelli kardeşlerimize de yer veriyoruz. Yapacağımız tüm projelerde de engelli vatandaşlarımızı göz önünde bulunduracağız. Bundan sonrada engelli kardeşlerimiz ve aileleri için yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi. SORUNLARIMIZI AKTARDIK Başkan Şayir ve meclis üyelerine teşekkür eden Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdul Samet Elden, “Kurulduğumuzdan bugüne engelli kardeşlerimizin sorunlarının kamuoyunda yer alması ve sorunların çözümü için çalışmalar yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan bize destek veren Dilovası Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a, Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay’a ve diğer protokol üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Şayir Başkan Elden’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası Meclis üyeleri ile birlikte Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdul Samet Elden ve dernek üyelerimizi ziyaret etti.

Engelli vatandaşların yanında olduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan engelleri zihinde yok etmektir. Biz göreve geldiğimizden bu yana belediye hizmetleri dışında STK’lara ayrı bir önem vermeye çalışıyoruz. Sosyal ve Kültürel hizmetlere ağırlık veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Engelli kardeşlerimizin tüm sıkıntılarında yanlarında olduk. Eksiklerin tamamlanması konusunda da desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Kentimizde caddelerimizi, sokaklarımızı ve oyun alanlarımızda zorluk yaşamamaları adına engelleri kaldıracağız. Projelerimizde engelli kardeşlerimize de yer veriyoruz. Yapacağımız tüm projelerde de engelli vatandaşlarımızı göz önünde bulunduracağız. Bundan sonrada engelli kardeşlerimiz ve aileleri için yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

SORUNLARIMIZI AKTARDIK

Başkan Şayir ve meclis üyelerine teşekkür eden Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdul Samet Elden, “Kurulduğumuzdan bugüne engelli kardeşlerimizin sorunlarının kamuoyunda yer alması ve sorunların çözümü için çalışmalar yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan bize destek veren Dilovası Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan’a, Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay’a ve diğer protokol üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Şayir Başkan Elden’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.