HER ŞEY DEVLET MEMURU OLABİLMEK İÇİN!

Gebze 17.10.2016 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HER ŞEY DEVLET MEMURU OLABİLMEK İÇİN!

Gebze'de 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans düzeyi tek oturumla gerçekleştirildi.

  Gebze'de 15 bin 206, Kocaeli genelinde ise 41 bin 922 aday, devlet memuru olabilmek için KPSS'de ter döktü. Dün sabah erken saatlerde sınav merkezleri önünde toplanan gençler, saat 09:00’dan itibaren salonlara alınmaya başladı. Sınava girecek gençler salonlara alınırken, polis memurları tarafından tek tek arandı. Adayların sınava sadece giriş belgeleri ve su ile girmelerine izin verildi. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da anne babalar çocuklarını yalnız bırakmadı. Çocukları sınavda ter dökerken anne babalar da dışarıda onları bekledi. SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? KPSS Önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler. KPSS ORTAÖĞRETİM SAATİ DEĞİŞTİ ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10:00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir" denildi.
Gebze'de 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans düzeyi tek oturumla gerçekleştirildi.
 

Gebze'de 15 bin 206, Kocaeli genelinde ise 41 bin 922 aday, devlet memuru olabilmek için KPSS'de ter döktü. Dün sabah erken saatlerde sınav merkezleri önünde toplanan gençler, saat 09:00’dan itibaren salonlara alınmaya başladı. Sınava girecek gençler salonlara alınırken, polis memurları tarafından tek tek arandı. Adayların sınava sadece giriş belgeleri ve su ile girmelerine izin verildi. Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da anne babalar çocuklarını yalnız bırakmadı. Çocukları sınavda ter dökerken anne babalar da dışarıda onları bekledi.

SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde. Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

KPSS ORTAÖĞRETİM SAATİ DEĞİŞTİ

ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10:00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.