Her şey güzel olsun!

Spor 15.01.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Her şey güzel olsun!

Pazar günü kendi evinde Bağcılarspor’u konuk edip ligin ikinci yarısına merhaba diyecek olan Gebzespor’da çalışmalar devam ediyor. Yeni başkanı Recep Avcı ve yeni yönetimiyle ligde başarı arayacak olan camia ligin ikinci yarısına iyi başlamak amacında. Mor beyazlılar, Pazar günü ligin ikinci yarısına merhaba diyecek. Bağcılarspor’u konuk edecek olan Gebzespor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Yeni başkanı Recep Avcı ve yönetimiyle kenetlenen ekibimiz, sezonun ikinci yarısına güzel skorla başlamak amacında. Hazırlıklarına kazanmak adına devam eden ve oldukça istekli olan ekibimizde aralıksız devam eden çalışmalarda her şey yolunda giderken oyuncuların bir hayli istekli olması gözden kaçmadı. AVCI’DAN DAVET VAR Taraftarıyla uzun bir aradan sonra bir araya gelecek olan takımımız rakibi Bağcılarspor’u eli boş göndermek isterken iç sahada oynamanın avantajını sahaya yansıtmak istiyor. Kulübün yeni başkanı Recep Avcı, Pazar günü herkesi stada davet ettiğini söylerken “Pazar günü coşkulu bir şekilde takımımızı desteklememiz gerek. Bu anlamda tüm Gebzelileri maça davet ediyorum, yeni bir başlangıç yapıp inşallah sahamızda galibiyet alacağız” şeklinde konuştu.

Pazar günü kendi evinde Bağcılarspor’u konuk edip ligin ikinci yarısına merhaba diyecek olan Gebzespor’da çalışmalar devam ediyor. Yeni başkanı Recep Avcı ve yeni yönetimiyle ligde başarı arayacak olan camia ligin ikinci yarısına iyi başlamak amacında.

Mor beyazlılar, Pazar günü ligin ikinci yarısına merhaba diyecek. Bağcılarspor’u konuk edecek olan Gebzespor, karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Yeni başkanı Recep Avcı ve yönetimiyle kenetlenen ekibimiz, sezonun ikinci yarısına güzel skorla başlamak amacında. Hazırlıklarına kazanmak adına devam eden ve oldukça istekli olan ekibimizde aralıksız devam eden çalışmalarda her şey yolunda giderken oyuncuların bir hayli istekli olması gözden kaçmadı.

AVCI’DAN DAVET VAR

Taraftarıyla uzun bir aradan sonra bir araya gelecek olan takımımız rakibi Bağcılarspor’u eli boş göndermek isterken iç sahada oynamanın avantajını sahaya yansıtmak istiyor. Kulübün yeni başkanı Recep Avcı, Pazar günü herkesi stada davet ettiğini söylerken “Pazar günü coşkulu bir şekilde takımımızı desteklememiz gerek. Bu anlamda tüm Gebzelileri maça davet ediyorum, yeni bir başlangıç yapıp inşallah sahamızda galibiyet alacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.